Nowości Gastronomiczne listopad-grudzień 2023

Udostępnij artykuł

Najbardziej praktyczne i nowoczesne czasopismo dla profesjonalistów branży. Dociera do właścicieli i osób podejmujących decyzje w zakresie inwestycji, zarządzania, zaopatrzenia i wyposażania restauracji niezależnych, sieciowych oraz lokali gastronomicznych. Zawsze i dla wszystkich BEZPŁATNY DOSTĘP do pełnego wydania. Numer ukazał się w tradycyjnej WERSJI PAPIEROWEJ oraz ogólnodostępnej INTERAKTYWNEJ elektronicznej (klikalne reklamy, możliwość osadzania materiałów video itp.) także z opcją pobrania PDF.

W najnowszym wydaniu Nowości Gastronomicznych swoją wiedzą i doświadczeniem podzielili się:

  • Piotr Roszkowski, współwłaściciel restauracji Pizzaiolo;
  • Adam Mularuk, właściciel franczyzy L’Osteria na Polskę;
  • Sławomir Kimaszewski i Rafał Lorenc, współwłaściciel i szef kuchni Fuego;
  • Dariusz Paździera, executive chef w Mercure Katowice Centrum;
  • Krzysztof Cybruch, współzałożyciel Food Hall Poland;
  • Tomasz Łagowski, szef kuchni Belvedere;
  • Janusz Korzyński, szef kuchni The Westin Warsaw.

Poza tym w wydaniu znajdziecie artykuły i wypowiedzi:

  • MARKETING I ZARZĄDZANIE – Czy mogę złożyć zamówienie? – Bartosz Rybarczyk – współwłaściciel Panowie od Marketingu;
  • MARKETING I ZARZĄDZANIE – Ekologia w gastronomii. Jak wykorzystać niesłabnący trend? – Rafał Miazga, właściciel True Story;
  • WYPOSAŻENIE I ZAOPATRZENIE – Jaki ekspres do kawiarni i restauracji? – Marcin Rusnarczyk, dyrektor zarządzający w palarni kawy Apro Trade;
  • SZEF KUCHNI – Kim jest generalny szef kuchni – Michał Wawro, szef kuchni w hotelu Country Club Żywiec;
  • SZEF KUCHNI – Praca we współpracy – Michał Miernik, szef kuchni hotelu Kyriad Karkonosze;
  • BARMAN – Rewolucja bezalkoholowa – Adam Szeller, head bartender w koktajlbarze The Roof w Crowne Plaza Warsaw – The Hub.

Czasopismo ukazało się w wersji drukowanej oraz elektronicznej, która posiada także wymiar interaktywny. Oznacza to, że nie tylko publikacja dotrze do poszukiwanej grupy docelowej w najszerszym z możliwych zasięgów w Polsce, ale również umożliwi bezpośredni kontakt z Państwa ofertą za pośrednictwem odnośników, linków czy dodatkowych filmików osadzonych w wersji online, które wzmocnią komunikację.

Wydawcą jest BROG B2B MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI wydawca czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.plwww.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit HotelForum Rynku Gastronomicznego Food Business ForumForum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt z Wydawcą
BROG B2B MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI
Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl

Agata Godlewska
redaktorka prowadząca Nowości Gastronomicznych
693 401 316
a.godlewska@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Autor: Horecanet
Opublikowano: 08.12.2023
Aktualizacja: 03.01.2024