Marcin Panek nowym dyrektorem F&B w Airport Hotel Okęcie

Udostępnij artykuł

Z branżą hotelarską związany jest już od ponad 20 lat. Zaczynał od pracy jako pomocnik kelnera, a następnie przeszedł przez wszystkie szczeble zawodowe, aż po dyrektora Hotelu Brant Wiązowna. Teraz Marcin Panek został dyrektorem F&B w Airport Hotel Okęcie.

Od 12 lat spełnia się zawodowo jako dyrektor F&B w hotelach 4* i 5* w kraju. Pracował także w 3* Hotelu Sangate przy Okęciu, który miał być obiektem przejściowym do nowych hoteli sieci Hilton i Moxy, jednak jak w wielu przypadkach, pandemia pokrzyżowała te plany.

Lata pracy sprawiły, że zdobył doświadczenie, które umożliwia mu rozwinięcie skutecznego zarządzania zespołem, prowadzenie operacji kuchni, tworzenie unikalnego doświadczenia dla klientów oraz skuteczne rozwiązywanie problemów. To wiedza i praktyka, które przekładają się na sukces hotelowej restauracji i zadowolenie gości.

Od dawna Airport Hotel Okęcie cieszy się bardzo wysokim poziomem usług, dlatego chciałem podjąć pracę w tym właśnie obiekcie. Hotel jest projektem bardzo dopracowanym. Każdego dnia staramy się zaskakiwać naszych gości wachlarzem wysokich standardów. Słyniemy z bardzo dobrej kuchni i to jest nasz priorytet. Dokładamy wszelkich starań, aby utrzymać jakość oraz odkrywać nowinki światowe. Dodatkowo, Airport Hotel Okęcie jest miejscem bardzo przyjaznym dla wszystkich pracowników i pozwalającym się rozwijać pod każdym względem mówi Marcin Panek.

Źródło: Airport Hotel Okęcie

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE marzec-kwiecień 2023
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Autor: Horecanet
Opublikowano: 14.06.2023
Aktualizacja: 26.06.2023