Meiko zaprasza na Targi Polagra Gastro 2018

Udostępnij artykuł
Wyobraź sobie… Technologia zmywania osiągnęła całkiem nowy poziom: stal nierdzew­na zamiast tworzywa sztucznego, nadzwyczajny okres żywotności, czystość 1A bez kompromisów. Maksymalne wyniki za minimalnie większą inwestycję. Tylko marzenie? Nie, to nowy pomysł od marki Meiko. Nowa generacja nowoczesnych zmywarek Meiko UPster w uczciwej cenie. W formie zmywarki podblatowej, kapturowej i z transportem koszowym. Zaprojektowana dla nowych i aktualnych użytkowników – dla wszystkich, którzy potrafią ekonomicznie liczyć.

Z ofertą firmy będzie można zapoznać się podczas Międzynarodowych Targów Gastronomii i Hoteli Polagra Gastro i Invest Hotel, które odbędą się w dniach 1-4 października w Poznaniu. Meiko zaprasza do pawilonu 3, na stoisko nr 81.

Meiko jest jednym z czołowych światowych dostawców technologii profesjonalnego zmywania. Firma ściśle współpracuje ze swoimi klientami, aby opracować najlepsze rozwiązania do profesjonalnych kuchni: od małych, kompaktowych zmywarek podblatowych, przez zmywarki uniwersalne, kapturowe, po zaawansowane myjnie tunelowe (taśmowe, koszowe) oraz systemy transportowe i urządzenia do przerobu resztek gastronomicznych. MEIKO oferuje swoim klientom elastyczność w dopasowaniu swoich rozwiązań dla branży hotelarskiej i gastronomicznej.

Meiko oferuje rozwiązania do profesjonalnych kuchni: od małych, kompaktowych zmywarek podblatowych, przez zmywarki uniwersalne, kapturowe, po zaawansowane myjnie tunelowe (taśmowe, koszowe) oraz systemy transportowe i urządzenia do przerobu resztek gastronomicznych. Firma oferuje klientom elastyczność w dopasowaniu swoich rozwiązań dla branży hotelarskiej i gastronomicznej.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – WRZESIEŃ 2018
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

Przedsiębiorstwo działa w oparciu o system wartości, w którym priorytetem  jest sprostanie stale rosnącym wymaganiom klientów. Oferowane produkty osiągają najlepsze wyniki zmywania połączone z wysoką wydajnością. Jakość produktów Meiko to wynik nieustannego tworzenia innowacyjnych rozwiązań oraz odpowiedniego systemu zarządzania pracownikami, których władze spółki uważają za najcenniejsze zasoby Meiko.

W swojej działalności firma kieruje się zasadami zrównoważonego rozwoju, które odnoszą się szczególnie do oszczędzania zasobów, wydajności energii elektrycznej i ochrony środowiska. Również wszystkie decyzje władz spółki, z których wynikają długotrwałe sukcesy przedsiębiorstwa, są kształtowane przez ideę zrównoważonego rozwoju. Tym samym Meiko podąża za ideą Fundacji Oskara und Rosel Meier — obecnej właścicielki spółki.

Meiko stawia sobie ambitne cele – firma ma zamiar stać się wiodącym na całym świecie oferentem w zakresie profesjonalnej technologii zmywania oraz urządzeń do mycia i dezynfekcji.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 27.09.2018
Aktualizacja: 27.09.2018