Nowości Gastronomiczne – archiwum

Udostępnij artykuł

Najbardziej praktyczne i nowoczesne czasopismo dla profesjonalistów branży. Dociera do właścicieli i osób podejmujących decyzje w zakresie inwestycji, zarządzania, a także zaopatrzenia i wyposażania restauracji niezależnych, sieciowych oraz lokali gastronomicznych. Zawsze i dla wszystkich BEZPŁATNY DOSTĘP do pełnego wydania. Nowości Gastronomiczne serdecznie zapraszają do współpracy dostawców. Firmy, którym zależy przede wszystkim na precyzyjnym dotarciu z ofertą produktów lub usług do bezpośrednich odbiorców, którymi są: właściciele niezależni, inwestorzy, prezesi i dyrektorzy sieci, kupcy a także inni, wyłącznie decyzyjni przedstawiciele branży HoReCa w NAJSZERSZYM Z MOŻLIWYCH ZASIĘGÓW w Polsce.

Restauratorzy i dostawcy branży HoReCa

To bez wątpienia najbardziej praktyczne, a także nowoczesne czasopismo dla profesjonalistów branży. Dociera również do właścicieli. Także osób podejmujących decyzje w zakresie inwestycji, zarządzania, zaopatrzenia i wyposażania restauracji niezależnych, sieciowych oraz lokali gastronomicznych. Jest organizatorem z pewnością najważniejszego w Polsce spotkania restauratorów, inwestorów, kupców oraz dostawców HoReCa. Forum Rynku Gastronomicznego FOOD BUSINESS FORUM oczywiście, co roku towarzyszy uroczysta Gala i doroczne nagrody Food Business Awards.

Nowości Gastronomiczne – wydania archiwalne

Kliknij w okładki, aby przejść do wybranego numeru, a także otworzyć / pobrać wersję PDF.

Przemysław Klima okładka Nowości Gastronomiczne
wrzesień-październik 2023
Nowości Gastronomiczne maj-czerwiec 2023
Maj-czerwiec 2023
Nowości Gastronomiczne marzec-kwiecień 2023
Marzec-kwiecień 2023
Nowości Gastronomiczne grudzień 2022
Grudzień 2022
Nowosci-Gastronomiczne-pazdziernik-listopad-2022-stos
Październik-listopad 2022
Nowości Gastronomiczne maj-czerwiec 2022
Maj-czerwiec 2022
Nowości Gastronomiczne marzec kwiecień 2022
Marzec-kwiecień 2022
Nowości Gastronomiczne listopad 2021
Listopad 2021
Nowości Gastronomiczne lipiec 2021
Lipiec 2021
Nowosci-Gastronomiczne maj 2021
Maj 2021
Nowości Gastronomiczne grudzień 2020
Grudzień 2020
Nowości gastronomiczne pazdziernik 2020
Październik 2020
Nowości Gastronomiczne maj 2020
Maj 2020
Nowości Gastronomiczne marzec kwiecien 2020
Marzec- kwiecień 2020

Powstaje w firmie BROG B2B – media efektywnej komunikacji – u właściciela i wydawcy m.in. czasopism Świat Hoteli i Sweets & Coffee oraz newsowych portali branżowych Horecanet.pl, a także Petrolnet.pl oraz organizatora bezsprzecznie najważniejszych wydarzeń branżowych takich jak Food Business Forum, Forum Profit Hotel, Forum PetroTrend, a także Sweets & Coffee Forum.

BIURO REKLAMY BROG B2B – media efektywnej komunikacji
Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
tel. +48 664 463 083
z.pak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 14.07.2021
Aktualizacja: 22.12.2023