Nowości Gastronomiczne – nowy numer już dostępny!

Udostępnij artykuł

Najbardziej praktyczne i nowoczesne czasopismo dla profesjonalistów branży. Dociera do właścicieli i osób podejmujących decyzje w zakresie inwestycji, zarządzania, zaopatrzenia i wyposażania restauracji niezależnych, sieciowych oraz lokali gastronomicznych. Zawsze i dla wszystkich BEZPŁATNY DOSTĘP do pełnego wydania. Numer ukazał się w tradycyjnej WERSJI PAPIEROWEJ oraz ogólnodostępnej INTERAKTYWNEJ elektronicznej (klikalne reklamy, możliwość osadzania materiałów video itp.) oraz z opcją pobrania PDF.

W najnowszym wydaniu Nowości Gastronomicznych swoją wiedzą i doświadczeniem podzielili się:

  • Aleksandra Batko, Team Leader Sales Gastronomy and Laboratory Retail Business, Area NSEE, Appliance Division w Liebherr,
  • Łukasz Broda, prezes, osoba zarządzająca, Restauracja Giewont,
  • Dawid Kwidziński, współwłaściciel Niewinni Czarodzieje TrzyZero,
  • Kamil Kraszewski, właściciel  Marcello, Nicoletta, Medusa Warszawa,
  • Mateusz Trzeciak, współwłaściciel Eliksir.

Poza tym w wydaniu znajdziecie artykuły i wypowiedzi:

  • MARKETING I ZARZĄDZANIE – Co ma gastro, czego nie ma korpo i odwrotnie – Renata Marcinowska – Head of Culture & Happiness Restaurant Club;
  • MARKETING I ZARZĄDZANIE – Marketing restauracyjny czyli jak to robią w Dubaju – Kamil Szerszeński, właściciel Brave Media;
  • WYPOSAŻENIE I ZAOPATRZENIE – S jak sezon – Klaudia Świerczyńska, menedżerka Morski Zając;
  • WYPOSAŻENIE I ZAOPATRZENIE – Relacje nie są dodatkiem, tylko fundamentem – Marcin Wajda, dyrektor komunikacji i marketingu Winterhalter Polska
  • WYPOSAŻENIE I ZAOPATRZENIE – Rola designu i oświetlenia w doświadczeniach kulinarnych  – Patrycja Stasiak, architekt Pracownia Lis;
  • WYPOSAŻENIE I ZAOPATRZENIE – Jak zaprojektować i wykorzystać letnią przestrzeń? – Adam Kopczyński, menedżer Ukryte Rzeki, Heksagon
  • WYPOSAŻENIE I ZAOPATRZENIE – Jakie zmiany na rynku kawowym? – Rafał Szyba, Business Development Manager Franke
  • SZEF KUCHNI – Inspiracje z kataru– Rafał Grzyb, Executive Sous Chef, Restauracja Terra (Hotel Westin);
  • SZEF KUCHNI – Smak musi iść w parze z odpowiedzialnością– Michał Fabiszewski, szef kuchni Sodexo Polska;
  • BARMAN – Gotowe koktajle – Michał Błasiak, brand ambasador SCM (Monin & Vitamix).

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE maj-czerwiec 2025
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

Czasopismo ukazało się w wersji drukowanej oraz elektronicznej, która posiada także wymiar interaktywny. Oznacza to, że nie tylko publikacja dotrze do poszukiwanej grupy docelowej w najszerszym z możliwych zasięgów w Polsce, ale również umożliwi bezpośredni kontakt z Państwa ofertą za pośrednictwem odnośników, linków czy dodatkowych filmików osadzonych w wersji online, które wzmocnią komunikację.

Wydawcą jest BROG B2B MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI wydawca czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.plwww.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, SPA & Wellness Business Forum, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt z Wydawcą
BROG B2B MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI
Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
664 463 083
[email protected]

Milena Kaszuba-Janus
redaktorka naczelna Nowości Gastronomicznych
664 463 066
[email protected]

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.