Obostrzenia w gastronomii: jak zapewnić bezpieczeństwo gościom i pracownikom – zapis LIVE z Jakubem Klewańcem

22 lipca o godz. 17:45 na profilu Facebook Nowości Gastronomicznych odbyła się rozmowa na żywo. Gościem Mileny Kaszuby-Janus redaktor naczelnej czasopism Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee oraz naszego newsowego portalu Horecanet.pl był Jakub Klewaniec, dyrektor sprzedaży HoReCa w firmie Voigt, która była partnerem audycji. Zapraszamy do zapoznania się z zapisem rozmowy.

W czasie wirtualnego spotkania, Jakub Klewaniec opowiedział o środkach bezpieczeństwa, jakie należy stosować, by goście i pracownicy czuli się bezpiecznie w restauracji i hotelu. Zwrócił uwagę na różnicę między obowiązkami a rekomendacjami i opowiedział, z jakimi wytycznymi najczęściej mają trudności przedstawiciele branży HoReCa.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE
kwiecień-maj 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.