Sieć burgerowni Pasibus po raz kolejny zaprasza na specjalną ucztę z okazji Tłustego Czwartku. W tym roku na fanów niekonwencjonalnych połączeń smakowych czeka PasiGood, czyli burger w gofrze stworzony we współpracy z marką Good Lood. Oferta jest dostępna we wszystkich restauracjach Pasibusa aż do 21 lutego br.
Znakiem rozpoznawczym Pasibusa są burgery z ręcznie mieloną wołowiną, autorskie sosy oraz połączenia dodatków. Po burgerach specjalnych – w pączku oraz z krążkami czekoladowymi, marka ponownie zaskoczy swoich fanów z okazji Tłustego Czwartku. Tegoroczna propozycja powstała we współpracy z firmą Good Lood, która rozwija markę kremów orzechowych w słoikach pod nazwą Good Noot.
PasiGood to burger w gofrze, w którym oprócz kotleta (do wyboru – mięsnego ze 100 proc. wołowiny, wege, smażonego sera lub kurczaka) znajdą się grillowany boczek, gruszka w zalewie, autorski chutney śliwkowy, roszponka, kruszone pistacje oraz krem z orzechów laskowych i polewa pistacjowa od Good Noot.
Specjalny burger jest dostępny we wszystkich restauracjach Pasibusa od środy, 15 lutego br. aż do wtorku, 21 lutego br. Oferta jest limitowana i dostępna jedynie na miejscu – we wszystkich 28 lokalach Pasibusa w całej Polsce.
Źródło: Pasibus
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE grudzień 2022
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.