Senses Restaurant zawiesza działalność

Udostępnij artykuł
Lokal, który w 2016 roku po raz pierwszy został wyróżniony Gwiazdką Michelin i utrzymał ją również w tym roku, poinformował o zawieszeniu działalności. Ponowne otwarcie Senses planowane jest jesienią.

W związku z panującą pandemią oraz, co za tym idzie, w trosce o zdrowie naszych gości i pracowników postanowiliśmy czasowo zawiesić działalność restauracji. Po tej wymuszonej przerwie wrócimy ze zdwojoną energią, masą nowych pomysłów i nadzieją na lepsze i zdrowsze jutro. Nie wiemy, kiedy wrócimy, aczkolwiek przewidujemy, że realna jest jesień. Wszystkie informacje będą na bieżąco aktualizowane na naszych kanałach społecznościowych. Mamy nadzieję na szybkie spotkanie z Wami! – poinformował zespół Senses w swoich social mediach.

Współwłaścicielami restauracji są Krzysztof Janiszewski i Andrea Camastra, który również pełni rolę szefa kuchni.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE
kwiecień-maj 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 23.06.2020
Aktualizacja: 23.06.2020