SuperMenu Anny Lewandowskiej w kolejnych miastach

Udostępnij artykuł
Od piątku, 15 maja b.r. zdrowy catering dietetyczny rozpocznie dostawę swoich posiłków mieszkańcom Krakowa, Wrocławia i okolicznych miejscowości. To jednak nie koniec nowości. Od 17 maja firma poszerza swoją ofertę także o niedzielę – dowozy na weekend będą odbywały się w soboty rano. Dotychczas usługa działa tylko na terenie Warszawy.

Miesiąc temu wystartowaliśmy z SuperMenu. Nasza oferta spotkała się z bardzo dużym zainteresowaniem i miłym przyjęciem, co niezmiernie nas cieszy. W planach mamy ciągły rozwój. Odpowiadając na zapotrzebowanie naszych odbiorców, poszerzamy zasięg o dwa nowe miasta, a wkrótce będziemy w kolejnych. Dodatkowo zaczynamy dostarczać diety również na niedziele. Oznacza to, że klienci z Warszawy, Krakowa i Wrocławia będą mogli kupić dietę na 7 dni w tygodniu – mówi Jacek Domasat, prezes zarządu spółki Eat By Ann.

Zamówienia do Krakowa i Wrocławia można składać od godzin popołudniowych 12 maja pod adresem www.supermenu.com.pl

W ofercie SuperMenu znajdują się propozycje diet dostosowanych do indywidualnych potrzeb klientów. Cały jadłospis opiera się na przemyślanej filozofii żywienia Anny Lewandowskiej, zakładającej poprawę jakości życia dzięki funkcjonalnemu jedzeniu.

Celem SuperMenu jest dostarczanie posiłków, które nie tylko pomogą w utracie wagi, ale przede wszystkim wpłyną na zmianę nawyków żywieniowych i zadbają o zdrowie klientów.

Konsumenci mogą wybierać między ośmioma dietami – trzema znanym już doskonale osobom korzystającym z aplikacji Diet & Training by Ann i pięcioma propozycjami dodatkowymi. Przy wyborze każdej z diet istnieje możliwość dodatkowego wyboru wartości kalorycznej.

Autorką przepisów jest sama Anna Lewandowska, która we współpracy z doświadczonym dietetykiem opracowała codzienne jadłospisy.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 12.05.2020
Aktualizacja: 12.05.2020