Świąteczne menu w restauracjach z Grupy Jarczyński w cenach z 2021

Udostępnij artykuł

Lokale w podziękowaniu za obecność gości w restauracjach w 2022 roku, przygotowują dania świąteczne w cenach z 2021 roku. Polskie i europejskie potrawy przygotowywane są w tej samej gramaturze co w zeszłych latach.  

Menu Świąteczne w restauracjach Artura Jarczyńskiego

Szefowie kuchni z restauracji Szwejk, Podwale 25, Jeff’s, zapraszają do skorzystania z dań, które przygotują dla Warszawiaków z jak zawsze najlepszych, najświeższych i naturalnych składników. Przy tej samej jakości i ilości ceny zatrzymały się w menu na poziomie z 2021 roku.

W tym roku, w podziękowaniu za obecność gości w naszych restauracjach w minionych miesiącach  postanowiliśmy zrobić im prezent i utrzymać ceny dań świątecznych na poziomie z zeszłego roku. Wszyscy jesteśmy zmęczeni niepewnością i podwyżkami. My postanowiliśmy nastrój naszych gości poprawić. Dobrze skorzystać z naszego menu. Nasze dania są domowe, robione z wielkim sercem, z poszanowaniem dla tradycji, ale także nowoczesne. Przede wszystkim są po prostu pyszne – mówi Artur Jarczyński, właściciel restauracji.

Ofertę dań można znaleźć w każdej restauracji, a także na stronie delidelivery.pl. W menu oczywiście wigilijne i świąteczne przysmaki – barszczyk, barszcz biały i zupa grzybowa,  kołduny wigilijne i z mięsem, śledzie w różnych odsłonach, pieczony pasztet, boczek i karkówka. W menu znalazły się także pierogi z  kapustą i grzybami, karp w occie i po żydowsku, filety z karpia i sandacza, stek z halibuta,  poliki wołowe lub kaczka. Na deser  szefowie kuchni proponują oczywiście ciasta, obowiązkowe makowiec i sernik. Oprócz tego na liście wiele innych potraw i dodatków, tych tradycyjnych i tych sięgających do tradycji europejskich. Każdy znajdzie coś dla siebie a przede wszystkim oszczędzi sobie czasu i wydatków.

Zamówienia można składać u menagera każdej z restauracji, jak także na stronie delidelivery.pl do 20. grudnia tego roku. Odbiór tylko osobiście.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE październik-listopad 2022
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

Źródło: Grupa Jarczyński

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 01.12.2022
Aktualizacja: 01.12.2022