Trzy kulinarne talenty, jeden czerwcowy wieczór i specjalnie skomponowane menu. Już 11 czerwca w Hotelu Bristol, a Luxury Collection Hotel, Warsaw odbędzie się Wielki Finał serii autorskich Kolacji na 6 rąk.
Szefowie Kuchni hoteli należących do Marriott International – Marek Soczewka z Sheraton Sopot, Marcin Sasin z Sheraton Grand Warsaw oraz Kamil Jabłoński z Hotelu Bristol zaprezentują swoje wyrafinowane kulinarne propozycje, przygotowane specjalnie na tę okazję.
Kulinarne trio powraca
Szefowie kuchni: Kamil, Marek i Marcin to trio, które oprócz wspólnej pasji do kulinariów oraz doświadczenia w branży hospitality, łączy również wieloletnia przyjaźń. Grande Finale to już trzecia i zarazem ostatnia kolacja z serii, którą szefowie organizują razem. To jednocześnie celebracja 15 lat doświadczeń oraz kulinarnych inspiracji.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE marzec-kwiecień 2024
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<
Te kolacje są powrotem do dawnych lat, kiedy pracowaliśmy w jednej restauracji, na jednej
zmianie. Wracają wspomnienia, chwile, które razem przeżywaliśmy na początku swojej zawodowej ścieżki. Dziś – 15 lat później – pracujemy w różnych restauracjach, ale nadal łączy nas pasja do dobrych smaków i hotelarstwa” – mówi Kamil Jabłoński, który 11 czerwca zaprasza swoich kolegów do bristolowej kuchni.
Wieczór pełen smaków i opowieści
Wydarzenie rozpocznie aperitif by Moet na kameralnym patio hotelu-ikony, następnie na gości będzie czekać kolacja z cocktail pairingiem, przygotowanym przez zespół baru Lane’s. Tego wieczoru menu zbudowane będzie z połączenia doświadczeń oraz podróży każdego z trzech szefów kuchni. Dania wypełnią się smakami, ale również niesamowitymi historiami z licznych eskapad. Całość dopełni nastrojowa muzyka na żywo.
Źródło: Hotel Bristol
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.