Beniamin Bielecki – właściciel restauracji Bibenda podzieli się swoimi doświadczeniami w dyskusji pt.: „Budowa marki – od wizji do biznesu”. Najważniejsze w Polsce spotkanie restauratorów odbędzie się 24 września w Sheraton Warsaw Hotel.
Beniamin Bielecki pochodzi z Warszawy, gdzie spędził dzieciństwo i młodość. Następnie przeniósł się do Londynu gdzie studiował i zbierał pierwsze doświadczenia gastronomiczne. Po powrocie do Warszawy pracował m.in: w Opasłym Tomie u Państwa Kręglickich i gotował kolacje dla przyjaciół, które z czasem przerodziły się w domowy klub kolacyjno-cateringowy, „ma noże i może”. Stąd był już o krok spełnienia marzeń i otwarcia własnej Restauracji i tak w 2014 powstała Bibenda. Pierwszy gastrobar na mapie Warszawy stawiający na sezonowe i lokalne składniki oraz uczciwe gotowanie, wszystko w towarzystwie doskonałych trunków. Bibenda trwa dziś nie przerwanie od ponad cztery lat i ma się doskonale. W 2017 roku pod wodzą Beniamina firma otworzyła nowy lokal oparty na 1,5 tonowej wędzarni BBQ – FEST, ukryty na Cyplu Czerniakowskim, który jest znakomitym miejscem na imprezę oraz weekendowe spotkania z przyjaciółmi przy dobrym jedzeniu i piciu w otoczeniu przyrody. Ben to na co dzień pogodny i wesoły restaurator z umiłowaniem do liczb i pasją do podróży przez świat z dobrym jedzeniem w doborowym towarzystwie.
TEGOROCZNA EDYCJA FOOD BUSINESS FORUM 2018
24 WRZEŚNIA, SHERATON WARSAW HOTEL!
BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca m.in. czasopism Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee oraz portalu www.horecanet.pl serdecznie zaprasza wszystkich restauratorów do BEZPŁATNEGO UDZIAŁU w najważniejszym w Polsce spotkaniu przedstawicieli branży XVI Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2018, któremu towarzyszyć będzie rozstrzygnięcie konkursu Food Business Awards 2018.
Udział w Food Business Awards to wyjątkowa okazja promocji lokali w Polsce, uhonorowania pracy i osiągnięć ich właścicieli, a także personelu. To również kształtowanie pozytywnego wizerunku całej branży w naszym kraju. Spośród zgłoszeń Jury złożone z prelegentów i panelistów XVI Food Business Forum 2018 wybierze finalistów, a następnie zwycięzców poszczególnych kategorii.
Właścicielom lokali, restauracji i punktów gastronomicznych, które przystąpią do konkursu Food Business Awards 2018 (całkowicie za darmo!) przysługują DARMOWE ZAPROSZENIA do udziału w całym wydarzeniu XVI Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2018, które odbędzie się 24 września w Sheraton Warsaw Hotel.
BEZPŁATNY UDZIAŁ, REGULAMIN I FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY
FOOD BUSINESS AWARDS 2018
> prosimy kliknąć po szczegóły <
Uczestnictwo zagwarantuje Państwu:
● zdobycie wiedzy o sprawdzonych sposobach na rozwój biznesu
● możliwość dyskusji z najwybitniejszymi praktykami i ekspertami
● kuluarowe spotkania w gronie przyjaciół i partnerów
● indywidualne spotkania z dostawcami oraz zapoznanie się z ich najbardziej aktualną ofertą
● lunch w restauracji The Olive w Sheraton Warsaw Hotel
● udział w uroczystej kolacji z Galą konkursową Food Business Awards 2018 i Supplier of the year
● obecność na najważniejszym w roku spotkaniu przedstawicieli branży
● zimne i ciepłe napoje oraz przekąski przez cały dzień
Dzięki takim imprezom cyklicznym jak Food Business Forum mogą spotykać się ludzie z różnych biznesów oraz form aktywności gastronomicznej mając możliwość wymiany doświadczeń, a także posłuchania restauratorów, którzy odnieśli spore sukcesy w tej branży.
Krzysztof Janiszewski
współwłaściciel Senses Restaurant (Zdobywcy Gwiazdki Michelin)
Jestem pod wrażeniem organizacji tego wydarzenia. Widzę naprawdę duży profesjonalizm. Podczas Food Business Forum spotykają się przedstawiciele z bardzo różnych obszarów rynku gastronomicznego.
Bartek Kraciuk
współwłaściciel Grupy Warszawa
WWW.FOODBUSINESSFORUM.COM
Organizatorem jest BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca czasopism: Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.
Kontakt z Organizatorem
BROG B2B
Karolina Stępniak, dyrektor wydawnicza
664 463 096
[email protected]