Accor Live Limitless uruchamia Świąteczny Apel Charytatywny

Udostępnij artykuł
Wiodący program lojalnościowy Accor, ALL – Accor Live Limitless, ruszył z bożonarodzeniowym apelem charytatywnym, dając członkom możliwość wykorzystania swoich punktów na pomoc dla banków żywności w Polsce i w całej Europie Północnej. To efekt współpracy z Europejską Federacją Banków Żywności (FEBA)
Balanced diet food background. Organic food for healthy nutrition, superfoods, meat, fish, legumes, nuts, seeds and greens

W te święta członkowie ALL – Accor Live Limitless mogą przekazać swoje punkty Reward na rzecz Europejskiej Federacji Banków Żywności, która wspiera i reprezentuje największą europejską sieć 430 Banków Żywności w 29 krajach.

Przekazując punkty Reward, członkowie programu lojalnościowego mogą odmienić czyjeś życie. Zaledwie 2000 punktów Reward wspomoże Banki Żywności zapewniając jeden posiłek 30 potrzebującym w tym trudnym okresie osobom.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE grudzień 2020
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<

Od początku 2020 roku popyt na żywność wzrósł nawet o 30 proc. na poziomie europejskim, osiągając od 6 proc. do 90 proc. w różnych krajach w porównaniu z okresem przed pandemią COVID-19 w Europie. W 2018 roku Eurostat oszacował, że 33 mln Europejczyków przeżywa deprywację materialną, zaś obecnie miliony więcej ludzi jest w potrzebie i po raz pierwszy proszą o pomoc, aby móc położyć na stole ciepły posiłek dla siebie i swoich bliskich.

Ruth Finnis, rzeczniczka ALL, powiedziała: Jeśli ten rok coś nam pokazał, to to, że możemy dokonać dużych zmian w naszym sposobie życia, pracy i wzajemnej troski. Możemy teraz działać razem, aby coś zmienić”.

Aby uzyskać więcej informacji i przekazać darowiznę, odwiedź witrynę:
https://limitlessexperiences.accor.com/european%20food%20banks%20federation

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 23.12.2020
Aktualizacja: 23.12.2020