Aleksandra Batko z Liebherr w nadchodzącym numerze Nowości Gastronomicznych

Udostępnij artykuł

W najnowszym wydaniu magazynu Nowości Gastronomiczne ukaże się obszerna rozmowa z Aleksandrą Batko, Sales Manager Gastronomy and Laboratory Retail Austria, East and Southeast Europe w Business Area NSEE, Appliance Division firmy Liebherr. Ten wywiad to nie tylko okazja, aby bliżej poznać ofertę profesjonalnych urządzeń chłodniczych Liebherr dedykowanych branży gastronomicznej, lecz także wgląd w historię oraz filozofię jednego z czołowych producentów sprzętu m.in. dla restauracji czy hoteli.

Aleksandra Batko Liebherr

W obszernym wywiadzie Aleksandra Batko opowie m.in. o ofercie profesjonalnych produktów Liebherr dla branży gastronomicznej, historii firmy, jej filozofii oraz o współpracy z rynkiem. Dowiedzą się Państwo, jakie innowacyjne rozwiązania Liebherr oferuje restauracjom i lokalom gastronomicznym, a także jakie trendy kształtują współczesny rynek HoReCa. Rozmowa będzie bogata w praktyczne wskazówki i cenne informacje dla profesjonalistów branży.

Ale to nie wszystko! 

Najnowszy numer “Nowości Gastronomicznych” to prawdziwa skarbnica wiedzy i inspiracji dla wszystkich związanych z gastronomią. Znajdą w nim Państwo wiele innych ciekawych artykułów i wywiadów, które pomogą w codziennej pracy i rozwoju biznesu.

O magazynie „Nowości Gastronomiczne”

Nowości Gastronomiczne to najbardziej praktyczne i nowoczesne czasopismo dla profesjonalistów branży gastronomicznej. Każdy numer trafia do właścicieli restauracji, menedżerów sieciowych lokali,a także do osób odpowiedzialnych za inwestycje, zaopatrzenie i wyposażenie. Dzięki eksperckim artykułom oraz wywiadom z liderami rynku, magazyn dostarcza rzetelnych informacji i inspiracji niezbędnych do podejmowania strategicznych decyzji.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE marzec-kwiecień 2025
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

Wydawca

Wydawcą i właścicielem czasopisma jest BROG B2B – MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI, firma specjalizująca się w dostarczaniu wartościowych treści dla sektora HoReCa oraz stacji paliw, wydawca czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.plwww.petrolnet.pl oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, SPA & Wellness Business Forum, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt z Wydawcą
BROG B2B MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI
Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
664 463 083
[email protected]

Milena Kaszuba-Janus
redaktorka naczelna Nowości Gastronomicznych
664 463 066
[email protected]

NEWSLETTER-HORECANET-ZAPISZ-SIE

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.