Szablowanie to wyjątkowo efektowna technika otwierania szampana (i innych win musujących), która znana jest od stuleci. Polega na umiejętnym ścięciu szyjki butelki, w taki sposób, by wraz z korkiem odfrunęła w powietrze. Wystarczy chwila skupienia, pewna ręka i odpowiednio schłodzona butelka. Przyda się również specjalna szabla i baczne oko obsługi Bubbles. Efekt WOW wśród gości gwarantowany.
Nauka profesjonalnego Sabrage trwać będzie w Bubbles przez całe wakacje. Wystarczy zarezerwować stolik, zamówić butelkę bąbelków i poprosić kelnera o szablę. Wszyscy, którzy podczas tych wakacji zdecydują się na szablowanie w Bubbles, dostaną w prezencie pamiątkowe pudełeczko – idealne na korek od otwartego szablą trunku.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE
NAJBARDZIEJ PRAKTYCZNE I NOWOCZESNE CZASOPISMO RESTAURATORÓW
!!! ZAWSZE BEZPŁATNY DOSTĘP DO PEŁNEGO WYDANIA !!!
link do aktualnego numeru: CZERWIEC-LIPIEC 2017