Blisko 400 gości na specjalnych kolacjach w Neo(n) Bistro

W bistro zlokalizowanym na Nocnym Markecie, przez cztery kolejne czwartki września, odbywały się specjalne kolacje przygotowane przez wyjątkowych kucharzy. Nasze czasopismo Nowości Gastronomiczne i newsowy portal Horecanet.pl objęły patronem medialnym wydarzenia.

Każda z kolacji była inna. Miejsce zmieniało się nie tylko pod względem dań i szefa kuchni – przeobrażało się także tematycznie w detalach i scenografii. 

Swoje dania zaserwowali:
3.09 Mateusz Stasikowski x Żywa Kuchnia – temat przewodni grzyby
10.09 Kohei Yagi x Shiso Ramen – temat przewodni ramen
17.09 Piotr Wójcik x Koneser Grill – temat przewodni ogień i dym
24.09 Michał Kostrzewa x Sushi-ya x Happa To Mame – temat przewodni ryby

Podczas kolacji serwowany były wine pairing stworzony przez Szymona Milonasa z republikawina.pl 

Jak podają organizatorzy, podczas  czterech serwisów Neo(n) Bistro odwiedziło blisko 400 osób.

RYNEK GASTRONOMICZNY W POLSCE RAPORT 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.