Bonduelle Food Service wystawcą XV Food Business Forum 2017

Udostępnij artykuł

Nasze zobowiązanie, oparte na wartościach Grupy Bonduelle i znajomości branży restauracyjnej, są odpowiedzią na różnorodne oczekiwania naszych klientów.

Naszym klientom i konsumentom dostarczamy to, co najlepsze w warzywach, wypełniając naszą misję profesjonalnej marki w zakresie technologii Warzyw Mrożonych, Apertyzowanych, Produktów Garmażeryjnych (sałatek) oraz Warzyw Świeżych.

Dystrybutorom naszych produktów oferujemy silną markę i skuteczny serwis oraz logistykę dostosowaną do ich potrzeb. Aby jak najlepiej zaspokajać codzienne oczekiwania naszych klientów – użytkowników i sprawić, że będą się czuli usatysfakcjonowani – uważnie wsłuchujemy się w ich potrzeby. Dzielimy się naszą wiedzą, szkoląc i informując użytkowników naszych produktów o ich optymalnym wykorzystaniu.

Wśród naszych pracowników i współpracowników promujemy branie odpowiedzialności za podjęte działania oraz inicjatywę. Poprzez szkolenia oraz odpowiednią ocenę zdobytej wiedzy podnosimy kompetencje i umiejętności naszych ekip handlowych i agro – przemysłowych. Jednak ponad tym wszystkim, naszym priorytetem jest zapewnienie bezpieczeństwa pracownikom w ich miejscu pracy.
Kluczowym elementem naszej pracy w Grupie Bonduelle jest takie zdefiniowanie wymagań jakości wobec produkowanych przez nas warzyw, aby jak najlepiej zaspokoić oczekiwania naszym konsumentów.

SUPPLIER OF THE YEAR 2017
PRESTIŻ • ZAUFANIE ODBIORCÓW • SUKCES SPRZEDAŻOWY
– kliknij po szczegóły –

Udział w najważniejszym w Polsce spotkaniu restauratorów już potwierdzili reprezentanci 4000 restauracji i lokali gastronomicznych. Indywidualne, bezpośrednie rozmowy na temat współpracy z największymi odbiorcami („kupcami” sieciowymi) tradycyjnie towarzyszyć będą XV Food Business Forum 2017. Tegoroczne wydarzenie już 13 września w Sheraton Warsaw Hotel.

Organizowane przez nasze wydawnictwo BROG Marketing XV Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2017, w tym roku, odbędzie się 13 września w Sheraton Warsaw Hotel. Serdecznie zapraszamy wszystkich dostawców do udziału w ramach oferty sponsorskiej, wystawienniczej, Business Speed Dating i uczestnictwa!

Tylko teraz obowiązują jeszcze najkorzystniejsze ceny i możliwe są najlepsze lokalizacje stoisk. Dla stałych partnerów przygotowaliśmy specjalny pakiet dodatkowych korzyści. Warto więc się pośpieszyć i potwierdzać udział.

Jeżeli Państwa firmie zależy więc na:
•  udziale w BUSINESS SPEED DATING – serii bezpośrednich spotkań na
    temat współpracy z największymi odbiorcami sieciowymi;
•  realnej możliwości pozyskania KONTRAKTÓW ROKU;
• efektywnej inwestycji marketingowej przekładającej się na wymierne korzyści;
• budowie i zacieśnianiu relacji biznesowych na najwyższym szczeblu;
• kuluarowych rozmowach w gronie partnerów i przyjaciół w biznesie;
• prezentacji aktualnej oferty wśród decyzyjnych przedsiębiorców w osobach:
   – prezesów, członków zarządów sieci gastronomicznych,
   – menadżerów odpowiedzialnych za zaopatrzenie, wyposażenie, modernizacje itd.,
   – właścicieli niezależnych lokali i restauracji.
• udziale w najważniejszym w roku, oczekiwanym wydarzeniu dla branży.

zapraszamy do kontaktu z Organizatorem celem uzyskania pełnej oferty lub zarejestrowania uczestnictwa.

LISTA AKTUALNIE POTWIERDZONYCH „KUPCÓW”
W BUSINESS SPEED DATING NA XV FOOD BUSINESS FORUM 2017
– KLIKNIJ, ABY ZAPOZNAĆ SIĘ ZE SZCZEGÓŁAMI

Ogromnym zainteresowaniem Uczestników, Sponsorów, Wystawców oraz Kupców z niezależnych lokali i sieci gastronomicznych cieszy się każda edycja najważniejszego w Polsce spotkania restauratorów. To tylko tu, raz w roku, ze wszystkich zakątków Polski zjeżdżają się właściciele oraz wybitni praktycy i eksperci, aby uczestniczyć w swoim ulubionym wydarzeniu. Już po raz szósty na zakończenie Food Business Forum, podczas uroczystej kolacji i Gali nastąpi rozstrzygnięcie oraz wręczenie nagród Food Business Awards.
 

!!! TYLKO U NAS 20 LAT TRADYCJI I ZAUFANIA !!!

POZIOM MERYTORYCZNY, JAKOŚĆ WYDARZENIA ORAZ LICZBA POTWIERDZONYCH KUPCÓW I RESTAURATORÓW GWARANTOWANA PRZEZ BROG MARKETIG – PLATFORMĘ MEDIÓW SKUTECZNEJ KOMUNIKACJI B2B – WYDAWCĘ CZASOPISM NOWOŚCI GASTRONOMICZNE, ŚWIAT HOTELI, SWEETS & COFFEE, WWW.HORECANET.PL, A TAKŻE ORGANIZATORA NAJWAŻNIEJSZYCH W POLSCE SPOTKAŃ PROFESJONALISTÓW: FORUM PROFIT HOTEL, SWEETS & COFFEE FORUM, FORUM PETROTREND.

Dzięki takim imprezom cyklicznym  jak Food Business Forum mogą spotykać się ludzie z różnych biznesów oraz form aktywności gastronomicznej mając możliwość wymiany doświadczeń, a także posłuchania restauratorów, którzy odnieśli spore sukcesy w tej branży.
Krzysztof Janiszewski
współwłaściciel Senses Restaurant (Zdobywcy Gwiazdki Michelin)

– To jedyna w Polsce, oryginalna i najbardziej efektywna platforma dyskusji o tym co aktualne w branży, wymiany doświadczeń wśród właścicieli niezależnych i zarządów sieci, ekspertów oraz dostawców, którzy mają niebywałą i realną szansę na pozyskanie tzw. kontraktów roku. Dzięki wieloletniej tradycji udaje nam się stworzyć najlepsze, także organizacyjnie, wydarzenie gastronomiczne w tym kraju  – powiedział Rafał Madyński, dyrektor marketingu, BROG Marketing.


Jestem pod wrażeniem organizacji tego wydarzenia. Widzę naprawdę duży profesjonalizm. Podczas Food Business Forum spotykają się przedstawiciele z bardzo różnych obszarów rynku gastronomicznego.

Bartek Kraciuk
współwłaściciel Grupy Warszawa

 

Już drugi rok z rzędu jesteśmy na Food Business Forum i bierzemy udział w Business Speed Dating. Dla nas jest to doskonała okazja do poznania się z potencjalnymi klientami i porozmawiania z nimi – bardzo krótko i konkretnie.
Wbrew pozorom 4 minuty są bardziej efektywne niż długie przygotowania do spotkań.

Rafał Spiżewski
kierownik ds. kanału AFH Żywiec Zdrój

 

 WWW.FOODBUSINESSFORUM.PL

Organizatorem jest BROG Marketing – platforma mediów skutecznej komunikacji B2B, właściciel czasopism: Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Paliwowego PetroTrend.

Kontakt z Organizatorem
BROG Marekting
Adam Stępniak
szef zespołu sprzedaży rynku gastronomicznego
tel.: 664 463 069, 22 290 66 11
[email protected]