Deli Pizza – nowy koncept Grupy Gastromall

Udostępnij artykuł
W dniu 7 września w Centrum Handlowym Bonarka w Krakowie został otwarty pierwszy lokal Deli Pizza działający w nowej formule. Jak podkreślił Piotr Niemiec, prezes Grupy Gastromall podczas naszego XVIII Food Business Forum 2020, marka prezentuje nowatorski sposób serwowania pizzy, włoskich specjałów i słonych przekąsek.  

W menu każdy miłośnik kuchni włoskiej znajdzie coś dla siebie: pizzę wypiekane na miejscu w trzy minuty, focaccie, zapiekanki oraz świeżo parzoną kawę.

Gastromall Group prowadzi ponad 120 lokali w najbardziej prestiżowych centach biurowych i galeriach handlowych w Polsce. Aż 70 proc. z nich to restauracje działające w systemie franczyzowym. W swoim portfolio Grupa posiada także marki: Restauracje Olimp, City Break, Isto, Polski Stół, Deli Sandwich, City Kebab, Durum. Firma na rynku gastronomicznym działa od 1995 r.

RYNEK GASTRONOMICZNY W POLSCE RAPORT 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 17.09.2020
Aktualizacja: 17.09.2020