Dzień Kanapki – 3 listopada

Udostępnij artykuł
3 listopada obchodzimy Dzień Kanapki, czyli prawdopodobnie najdoskonalszej propozycji śniadaniowej znanej na całym świecie! Hochland Professional posiada w swojej ofercie sery o szerokim zastosowaniu w branży HoReCa i B2B.
  • Jak zapewnić aby kanapka długo zachowała świeżość i nie namakała?
  • Jak rozszerzyć asortyment i wprowadzić nowe smaki kanapek bez dodatkowego nakładu pracy?
  • W jaki sposób minimalizować straty i oszczędzać czas podczas przygotowywania cateringów kanapkowych?

Hochland Professional ma rozwiązanie! Sprawdź nasze sery do smarowania kanapek!

  • Szeroka oferta gotowych do smarowania smaków Creamland
  • Gęsta nie rozmakająca kanapek konsystencja Cremette
  • Aromatyczne, elastyczne i wygodne w użyciu plastry Cheddar i Cheddar Biały
  • Szlachetna Gouda i Gouda wędzona

Wszystkie te produkty pozwolą Ci stworzyć atrakcyjny asortyment kanapek dla najbardziej wymagających klientów. Sery od Hochland Professional są gwarancją dobrego smaku i najwyższej jakości.

Przekonaj się sam i poznaj nasze produkty na: https://hochlandprofessional.pl/produkty/

Facebook: Hochland Professional Polska | Facebook

YouTube: Hochland Professional Polska – YouTube

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 07.11.2021
Aktualizacja: 09.11.2021