W dziale „Technika i wyposażenie” poruszymy także temat opakowań jednorazowych, w tym kubków na wynos. W innych sekcjach napiszemy o pieczywie, drinkach na lato czy produktach sezonowych. Ponadto, jak w każdym wydaniu, szereg praktycznych porad dotyczących zarządzania, marketingu, wyposażenia lokali, a także przegląd sytuacji na polskim rynku gastronomicznym.
Nowości Gastronomiczne to niekwestionowany lider zasięgu w grupie restauratorów! Czasopismo dostępne bezpłatnie dla ponad 35 000 odbiorców Horecanet.pl, 15 500 subskrybentów newslettera otrzymuje je na swoją skrzynkę, natomiast 8 000 egzemplarzy jest drukowanych i rozsyłanych imiennie. Gwarantuje najszerszy zasięg i najniższe koszty dotarcia. Zapraszamy do lektury i współpracy reklamowej!
Wszystkich naszych Czytelników serdecznie zapraszamy do lektury naszego czasopisma. Reklamodawców gorąco zachęcamy do współpracy przy wspólnym tworzeniu magazynu. W tym: skutecznej, kontekstowej reklamy w ramach poruszanych tematów, prezentacji aktualnej oferty itp. przeznaczonej bezpośrednio dla osób decyzyjnych – właścicieli restauracji, sieci gastronomicznych, a także menadżerów bezpośrednio odpowiedzialnych za zakupy, wyposażenie, modernizację oraz inwestycje.
Zachęcamy również do kontaktu z redakcją. Jeśli otwierają Państwo nowy lub kolejny lokal, wprowadzają nowości do oferty warto nas o tym poinformować pisząc na adres: [email protected]
Serdecznie zapraszamy także do współpracy firmy, którym zależy na dotarciu ze swoją ofertą produktów lub usług do decyzyjnych profesjonalistów sektora HoReCa.
Wydawcą jest BROG Marketing
Platforma mediów skutecznej komunikacji B2B, właściciel czasopism: Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Paliwowego PetroTrend.
Kontakt:
Informacje dotyczące reklamy
Adam Stępniak – szef zespołu sprzedaży rynku gastronomicznego
tel.: 664 463 069
[email protected]