Praktyk gastronomii z prawie 20 letnim doświadczeniem, objął stanowisko dyrektora gastronomi w Belmonte Hotel Krynica-Zdrój.
Filip Lesiak swoją karierę budował w strukturach Platan Hotels & Resorts oraz spółkach powiązanych, gdzie jako dyrektor operacyjny był odpowiedzialny za uruchamianie i zarządzanie gastronomią hotelową oraz restauracyjną. Jako dyrektor gastronomii współpracował z Hotelem Mazurkas i Mazurkas Catering 360. Przez lata projektowo konsultował i restrukturyzował gastronomię hotelową i restauracyjną w segmencie premium. W Belmonte będzie odpowiedzialny za zarządzanie całą działalnością Food & Beverage w hotelu, w tym bankietami, restauracją oraz barem oraz wspieranie zespołu F&B w ich codziennej pracy i rozwoju.
Belmonte Hotel***** Krynica Zdrój to otwarty w maju hotel z 251 pokojami, przestrzenią konferencyjną, SPA, restauracją i barem oraz zapleczem atrakcji dodatkowych ukierunkowanych zarówno dla rodzin z dziećmi, par oraz klienta MICE.
ŚWIAT HOTELI – WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2022
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<
Źródło: Belmonte Hotel
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.