Filip Lesiak nowym dyrektorem F&B w hotelu Belmonte

Udostępnij artykuł

Praktyk gastronomii z prawie 20 letnim doświadczeniem, objął stanowisko dyrektora gastronomi w Belmonte Hotel Krynica-Zdrój.

Filip Lesiak
Filip Lesiak

Filip Lesiak swoją karierę  budował w strukturach Platan Hotels & Resorts oraz spółkach powiązanych, gdzie jako dyrektor operacyjny był odpowiedzialny za uruchamianie i zarządzanie gastronomią hotelową oraz restauracyjną. Jako dyrektor gastronomii współpracował z Hotelem Mazurkas i Mazurkas Catering 360.  Przez lata projektowo konsultował i restrukturyzował gastronomię hotelową i restauracyjną  w segmencie premium. W Belmonte będzie odpowiedzialny za zarządzanie całą działalnością Food & Beverage w hotelu, w tym bankietami, restauracją oraz barem oraz wspieranie zespołu F&B w ich codziennej pracy i rozwoju.

Belmonte Hotel***** Krynica Zdrój to otwarty w maju hotel z 251 pokojami, przestrzenią konferencyjną, SPA, restauracją i barem oraz zapleczem atrakcji dodatkowych ukierunkowanych zarówno dla rodzin z dziećmi, par oraz klienta MICE.

ŚWIAT HOTELI – WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2022
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<

Obrazek posiada pusty atrybut alt; plik o nazwie SWIAT-HOTELI-wrzesien-pazdziernik-2022-2.jpg

Źródło: Belmonte Hotel

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Horecanet

Autor: Horecanet
Opublikowano: 28.11.2022
Aktualizacja: 28.11.2022