Gringo Bar nad polskim morzem

Udostępnij artykuł

– Tym razem zacumowaliśmy w kultowej Zatoce Sztuki. Na razie jedynie sezonowo, ale jednocześnie intensywnie rozglądamy się za lokalem w Trójmieście i są duże szanse, że zostaniemy nad morzem już na stałe – mówi Olek Pobikrowski, dyrektor ds. rozwoju sieci.

W Sopocie goście będą mogli zjeść nie tylko flagowe dania Gringo, takie jak: burrito, quesadilla, nachos i taco, ale również nowość w menu, czyli Burger Burrito, które obecnie serwowane jest jedynie w jeszcze jednym lokalu – Cud nad Wisłą.

Marka Gringo Bar powstała z pasji, miłości do jedzenia i ludzi. Do przygotowania potraw używane są wyselekcjonowane produkty najwyższej jakości. Serwowane dania są inspirowane kuchnią tex-mex, jednak nie zapomniano o polskich podniebieniach. Wykorzystywane są sezonowe przysmaki do tworzenia różnych wariacji kulinarnych. Na miejscu robione są wszystkie salsy: mango-chili, quacamole, papaja-estragon, malina-chili, gringo-habanero, pomidorowa. W lokalu panuje luźna atmosfera, w tle leci dobra muzyka, a pozytywna energia działa wymiennie między ekipą Gringo a gośćmi.

SUPPLIER OF THE YEAR 2017
PRESTIŻ • ZAUFANIE ODBIORCÓW • SUKCES SPRZEDAŻOWY
– kliknij po szczegóły –

– Świadomość tego co jemy jest bardzo istotna, jako właściciel stworzyłem to miejsce dla rodziny, przyjaciół i ludzi, którzy świadomie dokonują wyboru tego co jedzą. Mam wielką nadzieję, że nasi klienci zawsze będą zadowoleni i odpowiednio najedzeni po wizycie w Gringo Barze – mówi właściciel Maciej Bilka.