Gruby Benek w Piszu otwarty

Udostępnij artykuł
Sieć konsekwentnie realizuje strategię rozwoju, również w mniejszych miastach. Właśnie powiększyła się o kolejną pizzerię. Tym razem lokal ruszył w Piszu na Mazurach.

Nowy lokal w mazurskim Piszu został bardzo dobrze przyjęty przez gości, którzy tłumnie odwiedzają go od pierwszych godzin otwarcia. Jesteśmy bardzo szczęśliwi mówi Pan Adam, franczyzobiorca sieci i właściciel nowej pizzerii. – Ilość zamówień przerosła nasze oczekiwania i nie moglibyśmy wyobrazić sobie lepszego startu.

Pizzeria Gruby Benek w Piszu mieści się w nowym budynku przy ulicy Staszica 3. Lokal oficjalnie powitał gości w ostatnich dniach sierpnia, a oprócz sprzedaży na miejscu realizuje też dostawy. W menu, obok pizzy w amerykańskim stylu, znalazły się też inne flagowe produkty marki: firmowe BenBurgery i smażone kurczaki BenKura.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE czerwiec-lipiec 2021
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

Tak skonstruowana oferta naszych lokali to efekt wieloletnich obserwacji rynku mówi Katarzyna Włodarczyk-Pięta, odpowiedzialna za rozwój marki Gruby Benek. Nasi goście mogą wybierać spośród trzech niezwykle popularnych produktów, dzięki czemu każdy może znaleźć tu coś dla siebie. Jednocześnie całość jest bardzo spójna – wszystkie dania w naszym menu wyróżnia naprawdę wysoka jakość składników, z jakich je przyrządzamy. Warto dodać, że klienci znajdą w karcie również lokalne kompozycji, chociażby takie jak Imprezowy Benek czy Benek Kibic.

I wygląda na to, że właśnie na taką ofertę czekali mieszkańcy Piszu. Od pierwszych dni szczególną popularnością cieszą się pizze z dojrzewającą kiełbasą paprykową pepperoni czy z oryginalnym kebabem wołowym – autorskie pozycje w menu Grubego Benka. Ale klienci bardzo chętnie sięgają też po soczyste kurczaki i burgery ze 100% wołowiny.

Zawsze ogromnie nas cieszy, kiedy pizzeria tak świetnie radzi sobie od samego otwarcia – dodaje Katarzyna Włodarczyk-Pięta. – Franczyzobiorcy i specjaliści z centrali naszej sieci wkładają dużo pracy w przygotowania do otwarcia, a takie sukcesy dają nam wszystkim mnóstwo satysfakcji i są motorem do dalszych działań. A w tych Gruby Benek nie ustaje – sieć za chwilę powiększy się o kolejny lokal i prowadzi rozmowy z nowymi franczyzobiorcami.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Opublikowano: 05.09.2021
Aktualizacja: 05.09.2021