Hochland Cremette – do zastosowań na słodko i na słono

To ser twarogowy premium przeznaczony dla branży gastronomicznej oraz klientów B2B. Produkt z najwyższej półki, o bardzo wysokiej wydajności, trwałości i uniwersalnym przeznaczeniu. Świetna baza potraw zarówno na słono jak i na słodko.

Hochland Cremette jest niezastąpionym składnikiem sushi, doskonałym serem kanapkowym oraz bazą dań gotowych, wyrobów cukierniczych i deserów. To prawdziwy ser – orkiestra.

Hochland Cremette jest dostępny w wygodnych wiadrach o dwóch pojemnościach: 2kg i 10kg.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE grudzień 2020
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<

Więcej informacji i inspiracji dostępnych jest na stronie www.hochlandprofessional.pl

Firma Hochland istnieje na polskim rynku od początku lat 90-tych. W Polsce działają dwa zakłady produkcyjne – w Kaźmierzu i Węgrowie. Hochland, Almette, Valbon to wiodące na rynku marki, pod którymi kryje się cała gama produktów, dostępna także dla rynku HoReCa. Wszystkie produkty z oferty Hochland wyróżnia doskonały smak i najwyższa jakość, dzięki najlepszym surowcom i technologiom.

Hochland Professional to marka produktów przeznaczonych dla gastronomii i klientów B2B o szerokim zastosowaniu: przekąski, zupy, danie główne i desery.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.