I LUVA IT – rozsmakuj się w menu!

Udostępnij artykuł
Spotkaj się z nami już 24 września w Sheraton Warsaw Hotel!
XVI Food Business Forum 2018 to wyśmienita okazja do zapoznania się z naszą najnowszą ofertą przeznaczoną dla hoteli i restauracji. Dowiedz się, co wyróżnia nasze karty menu, jak ciekawie połączyliśmy elegancję z wygodą? Daj się zaskoczyć innowacyjnym rozwiązaniem, które zadowoli najbardziej wymagających klientów.

Produkty LUVA Handmade Menu łączą w sobie nowoczesność i ponadczasową klasykę. Stawiając na perfekcję, wciąż wzbogacamy wachlarz produktów.

Nowatorskie rozwiązania stosowane w teczkach menu to mocowanie kart na estetyczne gumki z możliwością modyfikacji poprzez ich dodatkowe przytwierdzenie na listwie z tworzywa sztucznego lub zatrzaskach. Proponujemy również wiele modeli etui na rachunek, wśród nich szczególnie wyróżnia się pudełko na rachunek posiadające magnetyczne zapięcie oraz miejsce na kartę kredytową i paragon.

Kolekcję hotelową cechują lekkie i ciekawe produkty, które podkreślą wystrój każdego pokoju. Notes hotelowy i pudełko na chusteczki stworzą idealny zestaw do najbardziej wyrafinowanych wnętrz. Jego dopełnieniem będzie teczka hotelowa, którą cechuje plastikowa lista do wsuwania hotelowych informacji oraz kieszenie na biuletyny i wizytówki hotelu. Idealne zespolenie szyku i oryginalności tym bardziej, że cała kolekcja wykonana jest ze skóry Spectro, jest gustowna i proekologiczna.

Nasze produkty są gwarancją satysfakcji zarówno gości hotelu, jak i restauracji. Chętnie doradzimy Ci najlepsze rozwiązania podkreślające wnętrze Twojego lokalu. Zaskoczymy Cię wyszywanym komputerowo ciekawym wzorem na okładce bądź kontrastowym kolorem obszycia. Dla ożywienia designu zaproponujemy kolorowe okucia z metalu lub wypełnienie teczki sprężystą pianką. Zobacz, co mamy do zaoferowania. Zainspiruj nas również swoimi pomysłami!

WWW.LUVA.MENU

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 18.09.2018
Aktualizacja: 18.09.2018