illy na EuroGastro 2023

Udostępnij artykuł

Emocje już nieco opadły po zakończonym w zeszłym tygodniu EuroGastro 2023 czyli największych targach gastro w Europie Środkowej, więc.. czas na małe podsumowanie!

Była to już 26. edycja największych i najpopularniejszych międzynarodowych targów rozwiązań dla branży HoReCa i gastronomicznej czyli EuroGastro. Impreza odbyła się w dniach 28-30 marca 2023 roku w Ptak Warsaw Expo (w Nadarzynie obok Warszawy). Organizatorzy zapewnili odwiedzającym dostęp do bardzo szerokiej gamy ofert: od wyposażenia kuchni, przez piece, urządzenia używane w cukiernictwie czy lodziarstwie, aż do oczywiście wszelkich produktów żywnościowych, napojów, alkoholi i oczywiście kawy. Zorganizowano też liczne atrakcje, w tym pokazy gotowania i spotkania z kulinarnymi mistrzami.

A co było na naszym stoisku?

Ekspresy kawowe, młynki, illy crema i Cold Brew blade pracowały na najwyższych obrotach przez wszystkie trzy dni. I przez te trzy dni zrobiliśmy mnóstwo dobrego. W małym, cyfrowym podsumowaniu warto wspomnieć o:
– 15 kg ziarna, co przełożyło się na zrobienie niemal 2000 kaw wszelakich,
– wykorzystaliśmy 139 litrów mleka krowiego, a także 64 litry mleka roślinnego,
– przerobiliśmy 74 litry Cold Brew,
– przygotowaliśmy 346 porcji illy Crema,
– zaparzyliśmy 423 herbat Dammann,
– zaserwowaliśmy 328 ręcznie robionych, przepysznych pralin z czekolady Valrhona,
– przeprowadziliśmy 628 spotkań i rozmów biznesowych.

Nasze stoisko odwiedziło blisko 3320 gości. Niemal wszyscy byli uśmiechnięci, a na pewno po wypiciu jednej z naszych kaw. Nad targami – od projektu do realizacji – pracowało dla nas łącznie 38 osób z 4 krajów.

Dziękujemy wszystkim, którzy chcieli się z nami spotkać i odwiedzili stoisko illy. Podobno było to jedno z najbardziej efektownych stoisk na całych targach. Zapraszamy do obejrzenia zdjęć w poniższej galerii.

Tekst Partnera illy.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Horecanet

Autor: Horecanet
Opublikowano: 04.04.2023
Aktualizacja: 07.04.2023