Krzysztof Kaliciński to absolwent Międzynarodowych Stosunków Gospodarczych i Politycznych Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu. Od 16 lat zawodowo związany z branżą food & beverage. Pracę zawodową zaczynał w McDonald’s Polska. Przez siedem lat, po sześciomiesięcznym szkoleniu w USA, jako Head of Hospitality Management Services pracował dla największej sieci casual dining T.G.I. Friday’s w Polsce jak również w Pradze, Wiedniu i Budapeszcie. W latach 2005 – 2010 był dyrektorem operacyjnym sieci kawiarni coffeeheaven. Poprzednio był związany z empik cafe. W październiku 2013 roku objął stanowisko w sieci Green Caffe Nero. Specjalizuje się w zarządzaniu sieciami gastronomicznymi oraz kreacji konceptów gastronomicznych.
BROG Marketing – platforma mediów skutecznej komunikacji B2B, wydawca m.in. czasopism Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, oraz portalu www.horecanet.pl serdecznie zaprasza wszystkich do udziału w najważniejszym spotkaniu przedstawicieli branży III Forum Rynku Kawiarni – Cukierni – Lodziarni Sweets & Coffee Forum 2017, któremu towarzyszyć będzie rozstrzygnięcie konkursu Sweets & Coffee Awards 2017.
To wyjątkowa okazja promocji najlepszych kawiarni, cukierni, lodziarni i piekarni w Polsce, uhonorowania pracy i osiągnięć ich właścicieli, a także personelu. To również kształtowanie pozytywnego wizerunku całej branży w naszym kraju. Spośród zgłoszeń Jury złożone z prelegentów i panelistów Sweets & Coffee Forum wybiera finalistów – maksymalnie trzech w każdej kategorii, a następnie zwycięzców poszczególnych kategorii.
Uczestnictwo zagwarantuje Państwu:
● zdobycie wiedzy o sprawdzonych sposobach na rozwój biznesu
● możliwość dyskusji z najwybitniejszymi praktykami i ekspertami
● kuluarowe spotkania w gronie przyjaciół i partnerów
● indywidualne spotkania z dostawcami oraz zapoznanie się z ich najbardziej aktualną ofertą
● lunch w restauracji The Olive w Sheraton Warsaw Hotel
● udział w uroczystej kolacji z Galą konkursową Sweets & Coffee Awards 2017
● obecność na najważniejszym w roku spotkaniu przedstawicieli branży
● zimne i ciepłe napoje oraz przekąski przez cały dzień
Tegoroczne Forum Sweets & Coffee 2017 odbędzie się w dniu 16 marca w Sheraton Warsaw Hotel.
SZCZEGÓŁY WYDARZENIA – WWW.SCFORUM.PL
Organizator BROG Marketing
Platforma mediów skutecznej komunikacji B2B, wydawca czasopism: czasopism: Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Paliwowego PetroTrend.
Kontakt:
Marta Kudosz
tel.: 664 463 089
[email protected]
Karolina Stępniak
tel.: 664 463 096
[email protected]