LUVA.menu – Teczki szyte na miarę?

Udostępnij artykuł
Od wielu lat gastronomia to nie tylko „jedzenie”. Dziś restauracje mają swój charakter, atmosferę i koncepcję. Nie są miejscem, w którym wyłącznie zamawiamy posiłki. Zaspokajamy także inne rodzaje głodu jak pragnienie zachwytu czy poczucie dumy z obecności w danym lokalu, na tyle silne, aby podzielić się nim w mediach społecznościowych.

Z tych właśnie powodów ważne jest, aby Twoja restauracja na każdym kroku i przy każdym ujęciu prezentowała to, co chciałbyś przekazać swojemu gościowi. Jeżeli nie znalazłeś na rynku idealnego dla siebie rozwiązania i ciągle idziesz na ustępstwa dotyczące materiałów, wymiarów czy po prostu designu to zachęcamy do kontaktu z nami. Jesteśmy producentem zajmującym się skórą od 1933 r. i od samego początku stawiamy na Twoją indywidualność.

LUVA.menu to jednak nie tylko skóra. Jeżeli sobie życzysz może to być praktyczna washpapa, modny obecnie filc albo naturalna sklejka brzozowa. Detal również ma znaczenie. Wiemy o tym, dlatego zmiana koloru śruby czy przeszycia teczki to opcja, z której nie musisz rezygnować, tylko dlatego, że to szczegół.

Skontaktuj się z nami, jeśli to Cię przekonało. Jeżeli nie, to pozwól się zaskoczyć! 🙂

Kontakt:
LUVA Handmade Menu
Jaguar Tomasz Chwiłowicz
ul. Dworcowa 62
62-400 Słupca
www.luva.menu
+48 63 274 61 86, +48 502 836 745
luva@luva.menu

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 13.11.2018
Aktualizacja: 13.11.2018