Maciej „Bilon” Bilka w panelu na XVI Food Business Forum 2018

Udostępnij artykuł
Twórca i właściciel prężnie rozwijającej się sieci Gringo Bar Maciej „Bilon” Bilka weźmie udział w dyskusji pt.: „Budowa marki – od wizji do biznesu”. Najważniejsze w Polsce spotkanie restauratorów odbędzie się 24 września w Sheraton Warsaw Hotel.

Maciej „Bilon” Bilka, wywodzący się z hip-hopowej grupy Hemp Gru, jest raperem, przedsiębiorcą, a od pewnego czasu też restauratorem. Swój koncept o profilu tex-mex Gringo Bar, założył w 2014 roku na Mokotowie. Od tego czasu wciąż powstają nowe lokale.

TEGOROCZNA EDYCJA FOOD BUSINESS FORUM 2018
24 WRZEŚNIA, SHERATON WARSAW HOTEL!

BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca m.in. czasopism Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee oraz portalu www.horecanet.pl serdecznie zaprasza wszystkich do BEZPŁATNEGO UDZIAŁU w najważniejszym w Polsce spotkaniu przedstawicieli branży XVI Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2018, któremu towarzyszyć będzie rozstrzygnięcie konkursu Food Business Awards 2018.

Udział w Food Business Awards to wyjątkowa okazja promocji lokali w Polsce, uhonorowania pracy i osiągnięć ich właścicieli, a także personelu. To również kształtowanie pozytywnego wizerunku całej branży w naszym kraju. Spośród zgłoszeń Jury złożone z prelegentów i panelistów XVI Food Business Forum 2018 wybierze finalistów, a następnie zwycięzców poszczególnych kategorii.

Właścicielom lokali, restauracji i punktów gastronomicznych, które przystąpią do konkursu Food Business Awards 2018 (całkowicie za darmo!) przysługują DARMOWE ZAPROSZENIA do udziału w całym wydarzeniu XVI Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2018, które odbędzie się 24 września w Sheraton Warsaw Hotel.

BEZPŁATNY UDZIAŁ, REGULAMIN I FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY
FOOD BUSINESS AWARDS 2018
  >prosimy kliknąć po szczegóły<

Uczestnictwo zagwarantuje Państwu:
● zdobycie wiedzy o sprawdzonych sposobach na rozwój biznesu
● możliwość dyskusji z najwybitniejszymi praktykami i ekspertami
● kuluarowe spotkania w gronie przyjaciół i partnerów
● indywidualne spotkania z dostawcami oraz zapoznanie się z ich najbardziej aktualną ofertą
● lunch w restauracji The Olive w Sheraton Warsaw Hotel
● udział w uroczystej kolacji z Galą konkursową Food Business Awards 2018 i Supplier of the year
● obecność na najważniejszym w roku spotkaniu przedstawicieli branży
● zimne i ciepłe napoje oraz przekąski przez cały dzień


Dzięki takim imprezom cyklicznym  jak Food Business Forum mogą spotykać się ludzie z różnych biznesów oraz form aktywności gastronomicznej mając możliwość wymiany doświadczeń, a także posłuchania restauratorów, którzy odnieśli spore sukcesy w tej branży.

Krzysztof Janiszewski
współwłaściciel Senses Restaurant (Zdobywcy Gwiazdki Michelin)


Jestem pod wrażeniem organizacji tego wydarzenia. Widzę naprawdę duży profesjonalizm. Podczas Food Business Forum spotykają się przedstawiciele z bardzo różnych obszarów rynku gastronomicznego.

Bartek Kraciuk
współwłaściciel Grupy Warszawa

WWW.FOODBUSINESSFORUM.COM

Organizatorem jest BROG B2B – media efektywnej komunikacji – właściciel czasopism: Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt z Organizatorem
BROG B2B

Karolina Stępniak, dyrektor wydawnicza
664 463 096
[email protected]

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.
Opublikowano: 02.08.2018
Aktualizacja: 02.08.2018