Właścicielka Agencji Kreatywnej Od Kuchni poprowadzi panel dyskusyjny pt.: „O krok przed – strategie, innowacje, trendy”. Tegoroczna edycja najważniejszego w Polsce spotkania właścicieli kawiarni, cukierni, lodziarni, piekarni, prezesów i dyrektorów sieci, kupców oraz dostawców HoReCa – VI Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarnio-Cukierni SWEETS & COFFEE FORUM® 2023 odbędzie się 29 maja w Sheraton Grand Warsaw.

Magdalena Malutko jest właścicielka agencji kreatywnej Od kuchni, specjalizującej się w komunikacji marek z sektora food & lifestyle, a także studia produkcyjnego i projektu edukacyjnego Food and Design. Z marketingiem w branży HoReCa oraz FMCG związana jest od ponad 10 lat. Od zawsze kochała jedzenie i niezmiernie interesowało ją wszystko, co z nim związane, więc połączenie pasji i zawodu było dla niej zupełnie naturalną decyzją. Poza szerokim doświadczeniem zawodowym ma także unikatowe wykształcenie kierunkowe. Jest absolwentką dwóch kierunków studiów: dziennikarstwa ze specjalnością „promocja i reklama” oraz wzornictwa ze specjalnością „Food Design”. Pasjonatka badań, analiz i liczb, zawsze na tropie nowych insightów. Miłośniczka fotografii kulinarnej i food designu. Nieustannie się uczy i rozwija w wielu kierunkach… jednocześnie.
O VI Sweets & Coffee Forum® 2023
W programie i dyskusjach podczas Forum, które z powodzeniem wraca po trudnych czasach pandemii, tradycyjnie znajdą się: indywidualne spotkania kupców z dostawcami; merytoryczne i najbardziej praktyczne wskazówki dotyczące wsparcia dla od najwybitniejszych praktyków i ekspertów oraz efektywna wymiana doświadczeń i sposobów na rozwijanie biznesu. Tegoroczne rozmowy naturalnie zdominowane będą obecną sytuacją. Nie zabraknie pogłębionych analiz, wniosków, prognoz oraz wzajemnego wsparcia i praktycznych porad.
Jak co roku, jako Organizator, stawiamy wyłącznie na naszą najbardziej efektywną, autorską i sprawdzoną od lat formułę wydarzenia odbywającego się w wersji stacjonarnej.
W programie:
- KONFERENCJA z całodziennymi dyskusjami panelowymi przy udziale najwybitniejszych w Polsce praktyków i ekspertów;
- BUSINESS SPEED DATING – efektywne, indywidualne spotkania kilkudziesięciu kupców z sieci z dostawcami HoReCa;
- SEKCJA WYSTAWIENNICZA – strefa zlokalizowana w foyer, przeznaczona dla dostawców, którzy już na miejscu chcą efektywnie zaprezentować swoją ofertę podczas indywidualnych spotkań z: inwestorami, prezesami oraz dyrektorami spółek, a także właścicielami lokali niezależnych.
- UROCZYSTA KOLACJA z Galą SWEETS & COFFEE AWARDS 2023 oraz SUPPLIER OF THE YEAR 2023.
Organizatorem jest BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca czasopism: Nowości Gastronomiczne, Świat Hoteli, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl. Organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.
Kontakt z Organizatorem
BROG B2B – media efektywnej komunikacji
Karolina Stępniak
dyrektor wydawnicza BROG B2B
redaktor Sweets & Coffee
664 463 069
k.stepniak@brogb2b.pl
Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomicznych
redaktor Sweets & Coffee
664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.