W menu szwedzkiej sieci restauracji królują burgery, a wśród nich największe – Grand Deluxe. W sezonie jesiennym MAX Premium Burgers zaprasza na Grand Deluxe Grilled Onion ‘n’ Cheese.
Nazwa nowej linii burgerów wskazuje na dominujące składniki, a więc cebulę (świeżą i karmelizowaną) oraz oczywiście ser cheddar. Kompozycji smakowej dopełnia ogórek kiszony, musztarda francuska i majonez. Jak zawsze w przypadku MAXa burgery sezonowe występują w różnych wersjach. Oprócz wołowiny, Grilled Onion ‘n’ Cheese jest dostępny także z serem halloumi i rzecz jasna z Delifresh Plant Beef – oryginalnym pomysłem MAXa na porcję białka roślinnego będącą doskonałą alternatywą dla czerwonego mięsa.
Nowym burgerom towarzyszą smakowite przekąski: Serki Mozzarella – chrupiące paluszki nadziewane mozzarellą oraz Frytki Chilli podawane z posiekaną papryczką jalapeño, czerwoną cebulą i sosem serowym.
RYNEK GASTRONOMICZNY W POLSCE RAPORT 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <
MAX Burgers stawia sobie za cel, by do roku 2022 co drugi sprzedawany posiłek był w wersji innej niż z czerwonym mięsem. Sieć wzbogaciła swoje Zielone Menu o nowego burgera bezmięsnego – Grand Deluxe Plant Beef Burger z Serem w Sałacie. To oferta przede wszystkim dla tych, którzy szukają solidnej porcji niemięsnego białka, a jednocześnie stroniących od pieczywa. W składzie duża porcja Plant Beef, cheddar, pomidor, czerwona cebula, Sos Oryginalny oraz sałata.
Nowe produkty są dostępne we wszystkich kanałach sprzedaży MAX (w restauracjach, na linii Drive Thru, w zamówieniach online na maxorder.pl) oraz u partnerów prowadzących dostawy.
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.