Jest to kawa macerowana przez prawie dobę, która po filtracji jest nasycana azotem serwowana z profesjonalnego tapa. Zdaniem niektórych jej smak przypomina znanego irlandzkiego stouta. Dzięki tej technice uzyskujemy mocno orzeźwiający, innowacyjny i aksamitny w smaku napój. Kawa ta jest słodsza i bardziej kremowa niż typowe espresso, pomimo tego, dzięki zastosowaniu azotu, staje się ona lżejsza i delikatniejsza niż czarna kawa z ekspresu. Dodatkowo ten sposób nalewania kawy dostarcza konsumentom ciekawych wrażeń wizualnych, które warto zobaczyć na własne oczy. Całość, zarówno w kwestii smaku jak i wyglądu, przypomina dobrze znane irlandzkie piwa, charakteryzujące się gęstą, kremową pianą.
SUPPLIER OF THE YEAR 2017
PRESTIŻ • ZAUFANIE ODBIORCÓW • SUKCES SPRZEDAŻOWY
– kliknij po szczegóły –
Kawy można spróbować w trzech kawiarniach sieci już od 10 lipca. Dostępne będą w Krakowie na Rynku Głównym, w Warszawie na Krakowskim Przedmieściu oraz w Centrum Handlowym Promenada.