Przez prawie dwa miesiące smakosze mięsa będą mogli spróbować nowości z limitowanej oferty Pulled Beef, w której znajdą burgery, włapy oraz frytki z szarpaną wołowiną. Oferta jest już dostępna we wszystkich lokalach Pasibus w całej Polsce.
Burgerownie zapraszają na menu w którym pierwsze skrzypce gra szarpana wołowina. Mięso, świeże dodatki i autorski sos demi glace to właśnie Pulled Beef, czyli najnowsza limitowana oferta Pasibusa.
W menu dostępnym do 6 czerwca br. goście Pasibusa znajdą burgera Pulled Beef z wybranym kotletem (wołowina, ser, kurczak lub kotlet wege), czerwoną kapustą, serem cheddar, sosem majo-BBQ oraz 100 proc. szarpaną wołowiną i autorskim sosem demi glace. Burger jest dostępny w dwóch rozmiarach – pojedynczym (w cenie 34,99 zł) oraz podwójnym (w cenie 42,99 zł).
W nowym menu znalazł się również Pulled Beef Włap – wrap z szarpaną wołowiną, sosem demi glace, czerwoną kapustą, serem cheddar i sosem majo-BBQ (w cenie 21,99 zł) oraz Pulled Beef Fryta, czyli frytki z dodatkiem szarpanej wołowiny, czerwonej kapusty, sosem demi glace i sosem majo-BBQ (w cenie 16,99 zł).
Burgery, włapy i frytki z oferty Pulled Beef można zamówić na miejscu – we wszystkich lokalach sieci Pasibus w Polsce oraz w dostawie – tylko za pośrednictwem strony www.pasidostawa.pl.
Źródło: Pasibus
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE marzec-kwiecień 2023
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.