Warszawski hotel właśnie udostępnił dla gości taras znajdujący się przy restauracji Europejski Grill. Tym samym zaprasza do relaksu z widokiem na plac Piłsudskiego oraz do delektowania się sezonowymi propozycjami kulinarnymi.
Pozycje skomponowane przez szefów kuchni obejmują nie tylko dania letnie takie jak „Chłodnik Buraczany”, „Carpaccio z Pomidorów Buffalo” i „Tartę Rabarbarową”, ale także klasyki, takie jak „Łosoś Szkocki” czy „Tatar Wołowy”. W ofercie znajdą się również lekkie sałatki z homarem atlantyckim, krewetkami lub grillowanym kurczakiem. Dla miłośników słodkości cukiernia Lourse Warszawa przygotowała szeroki wybór wykwintnych ciast i słynnych już lodów. Europejski Grill Terrace to również doskonałe miejsce dla miłośników śniadań. W porannej ofercie znajdują się wyszukane propozycje, od klasycznych po zdrowe oraz energetyzujące kompozycje.
ŚWIAT HOTELI: kwiecień-maj 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.