Skutki pandemii w gastronomii sieciowej – zapis LIVE ze współwłaścicielami sieci Makarun Spaghetti & Salad

Udostępnij artykuł
W środę, 20 maja o godz. 19:45 na profilu Facebook Nowości Gastronomicznych odbyła się rozmowa na żywo z udziałem Przemysława Tymczyszyna i Marcina Szworaka, współwłaścicielami Makarun Spaghetti & Salad. Dyskusję poprowadziła Milena Kaszuba-Janus, redaktor naczelna czasopisma Nowości Gastronomiczne oraz naszego portalu Horecanet.pl. Zapraszamy serdecznie do wysłuchania rozmowy.

W tracie rozmowy poruszyliśmy tematy związane z przyszłością gastronomii, zmianami nawyków gości po epidemii, także jakie wnioski wyciągnie branża na przyszłość. Przemysław Tymczyszyn i Marcin Szworak opowiedzieli również o zmianach na rynku delivery, ocenili wsparcie rządowe dla gastronomii oraz skutki pandemii dla gastronomii sieciowej.

Już dziś zapraszamy na kolejny LIVE, który odbędzie się w najbliższą środę, 27 maja o godz. 19:45 na profilu Facebook Nowości Gastronomicznych. Gościem Mileny Kaszuby-Janus będzie Damian Rybak, Global Franchise Director Pizza Hut.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Opublikowano: 25.05.2020
Aktualizacja: 28.05.2020