Twórcy Aioli planują kolejne koncepty

Udostępnij artykuł

Na celowniku są takie miasta jak Katowice oraz ponownie Warszawa i Gdańsk. W tym ostatnim ma powstać klub jazzowy inspirowany kultowym, warszawskim Akwarium. Aktualnie prowadzone są prace nad uruchomieniem w tych lokalizacjach nowych brandów. Wkrótce więcej szczegółów.

Aïoli inspired by Gdańsk to nowoczesna miejska kantyna tętniąca życiem od pory śniadaniowej do ostatnich gości. Z otwartej na salę kuchni wychodzą charakterystyczne dla Aïoli potrawy: śniadania, przekąski, sałaty, sandwiche, pasty, burgery i pizze. Szefowie kuchni regularnie zaskakują sezonową, spontaniczną kuchnią. Każdego wieczoru gra tu DJ dzięki czemu lokal tętni życiem niczym najpopularniejsze kantyny miast Europy. To miejsce, w którym kuchnia południa łączy się ze stylem życia.

SUPPLIER OF THE YEAR 2017
PRESTIŻ • ZAUFANIE ODBIORCÓW • SUKCES SPRZEDAŻOWY
– kliknij po szczegóły –

Twórcami projektu są współautorzy warszawskich brandów takich jak Aïoli Cantine Bar Café Deli Plac Konstytucji 5 i ul. Świętokrzyska 18, MOMU oraz Banjaluka. Koncepty realizowane przez Grupę Kreatywną Instynkt to jedne z najprężniej funkcjonujących miejsc. Liczba gości odwiedzających miejsca prowadzone przez Agencję, sięga nawet 1,2 tys. osób dzienne i wciąż rośnie.

PRZECZYTAJ RÓWNIEŻ:
Współwłaściciel i „kupcy” Aïoli na XV Food Business Forum