Zakłady Tłuszczowe Kruszwica

Udostępnij artykuł
Zakłady Tłuszczowe Kruszwica są największym w Polsce i jednym z największych w Europie Środkowej przetwórcą nasion oleistych i producentem tłuszczów roślinnych.

Wszystkie nasze produkty – frytury, oleje czy tłuszcze tworzymy z myślą o potrzebach szefów kuchni, kucharzy, cukierników, menagerów oraz właścicieli restauracji – starając się na każdym kroku sprostać ich zupełnie różnym wymaganiom.

Dzięki ciągłej współpracy z profesjonalistami oraz możliwości korzystania z najnowszych osiągnięć technologicznych nasze oleje i frytury to zaawansowane i maksymalnie wydajne rozwiązania – efektywne kosztowo, zwiększające komfort pracy, sprawiające, że przyrządzane potrawy wyróżniają się doskonałym smakiem i dobrym profilem żywieniowym. 

Nasze produkty pozwolą Ci prowadzić efektywną kosztowo, odpowiedzialną i nowoczesną kuchnię.
Jesteśmy Kruszwica.

Więcej informacji o nas:

ztkruszwica.pl
smazymy.com
najlepszefrytury.pl
akademiamistrza.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 01.03.2021
Aktualizacja: 13.04.2022