Antoine Azaïs dołączył do zespołu Nobu Hotel Warsaw, obejmując stanowisko managera Food & Beverage. Wcześniej pełnił funkcję dyrektora generalnego i partnera grupy Project Warszawa (Restauracja Epoka, Bez Tytułu oraz Piekarnia Rzemieślnicza Chaud Pain).
W połowie marca br. Nobu Hotel Warsaw poinformował, że Antoine Azaïs dołączył do zespołu, obejmując stanowisko managera Food & Beverage.
Antoine przybywa z bogatym międzynarodowym doświadczeniem i listą imponujących osiągnięć. Jego energia i nowe spojrzenie bez wątpienia wzbogacą nasze działania w obszarze szeroko pojętej gastronomii. Antoine, życzymy Ci powodzenia i wielu sukcesów na tej nowej, ekscytującej drodze w Nobu Hotel Warsaw. – czytamy na profilu LinkedIn hotelu.
Wcześniej Antoine Azaïs odpowiadał za koncepty gastronomiczne tworzone pod egidą kolektywu Project Warszawa (Restauracja Epoka, Restauracja Bez Tytułu oraz piekarnia rzemieślnicza Chaud Pain).
Swoją otwartość na potrzeby gości, wyczucie, wrażliwość i elastyczność kształtował w najlepszych hotelach, takich jak Hôtel de l’Image **** w Saint Rémy de Provence, gdzie współpracował z szefami kuchni Fumiko i Anthonym Maubertem czy Hôtel Benkiraï **** w Saint-Tropez z szefem kuchni Bilalem Amranim oraz kilkoma topowymi miejscami w Warszawie, takimi jak U Kucharzy. Antoine przywiązuje ogromną wagę do profesjonalnej i serdecznej obsługi, stawiając je na równi z doznaniami kulinarnymi. Ma nadzieję, że takie podejście, pełne gościnności i myślenia o innych ludziach, przyczyni się do podniesienia poziomu obsługi w polskiej gastronomii, którą chciałby inspirować do ciągłego rozwoju.
Rynek Dostawców HoReCa – RAPORT 2024
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<
Źródło: Nobu Hotel Warsaw
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.