Da Grasso prezentuje nową ofertę sezonową

Udostępnij artykuł

Od 2 października we wszystkich lokalach sieci Da Grasso klienci mogą próbować nowych propozycji sezonowych – pizzy, sałaty i burgera Carbassa, których motywem przewodnim jest dynia – królowa jesiennych warzyw. Menu będzie obowiązywało do 3 stycznia 2024 r.

Pizza jest dostępna w tradycyjnych rozmiarach – 24, 32, 42 cm, a burgery można zamawiać także w zestawach z frytkami i napojami Pepsi.

Sałata Carbassa została skomponowana na bazie pomidorków koktajlowych, dyni konserwowej, mieszanki sałat, filetu kurczęcego, czerwonej cebuli i prażonych ziaren. Całość serwowana jest z sosem pikantno-musztardowym i pieczywem czosnkowym.

Ponadto menu sieci zostało poszerzone o nowe napoje: Pumpkin Spice Latte, Pumpkin Spice Earl Grey, Pumpkin Spice Teamoniada oraz piwo grzane (również w wersji bezalkoholowej). Oferta z tej kategorii dostępna jest wyłącznie w lokalu (nie dotyczy zamówień online i telefonicznych).

Jednocześnie z restauracji Da Grasso zostały wycofane dotychczasowe warianty sezonowe.

O Da Grasso

Największa franczyzowa sieć pizzerii w Polsce – w jej skład wchodzi blisko 190 restauracji. Aktualnie sieć bardzo intensywnie się rozwija i poszukuje franczyzobiorców w kolejnych lokalizacjach. W 2022 r. Da Grasso stało się częścią międzynarodowego koncernu Orkla.

RYNEK GASTRONOMICZNY W POLSCE – RAPORT 2023
>> kliknij, aby zapoznać się z ubiegłorocznym wydaniem <<

Źródło: Da Grasso

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione

Autor: Horecanet
Opublikowano: 02.10.2023
Aktualizacja: 02.10.2023