Empik Music gratis z zamówieniami od Rebel Tang

Udostępnij artykuł
W lutym, klienci restauracji mają szansę otrzymać kody do usługi streamingowej. Promocja jest dostępna przy spełnieniu określonych warunków, tylko przy zamówieniach na platformie Uber Eats. 

Wszystko teraz musi być pod ręka, od jedzenia, przez video, po muzykę. Staramy się zaskakiwać naszych klientów i uzupełniać ich potrzeby na każdym kroku. To pierwsza tego typu promocja gdzie nagradzamy naszych klientów wirtualnymi dobrami. W planach mamy jeszcze kilka w tym roku – informuje Łukasz Piekut, CMO Rebel Tang.

Informacje o zasadach promocji, dostępne pod adresem: empik.socialfood.pl

W dotychczasowej ofercie Rebel Tang znajduje się sześć konceptów kulinarnych:

  • ProKuraTura – w całości opierająca się na najlepszych trendach w przygotowaniu kurczaka. Oferuje klasyki oraz kurczakowe wariacje, dostępne wyłącznie w restauracji.
  • Prosię Bardzo – znajdziemy tutaj klasyczne golonki i żeberka, kanapki i burgery
  • Grube Pierogi – najbardziej znane pierogi świata oraz smaki i farsze niespotykane dotychczas nigdzie indziej.
  • Vito Calzone – więcej niż pizza! Idealne ciasto, klasyczne składniki i prawdziwie włoska dusza.
  • Asia Plate – kulinarna podróż po smakach Azji. Kuchnia chińska, tajska i koreańska w jednym miejscu.
  • Social Food – Mix bestsellerów ze wszystkich restauracji należących do Rebel Tang.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE grudzień 2020
>> kliknij, aby się zapoznać
się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 02.02.2021
Aktualizacja: 02.02.2021