W ubiegły czwartek, 7 maja o godz. 19:45 na profilu Facebook Nowości Gastronomicznych odbyła się rozmowa na żywo z udziałem Sylwestra Cacka, prezesa zarządu Sfinks Polska i przewodniczącego Rady Związku Pracodawców Hoteli, Restauracji i Cateringu. Dyskusję poprowadziła Milena Kaszuba-Janus, redaktor naczelna czasopisma Nowości Gastronomiczne oraz naszego portalu Horecanet.pl. Zapraszamy serdecznie do wysłuchania rozmowy.

W tracie rozmowy poruszyliśmy tematy związane we wsparciem rządowym dla przedsiębiorców, działaniami Związku Pracodawców HoReCa oraz przygotowaniu lokali na ponowne przyjęcie gości. Sylwester Cacek opowiedział również o tym, czy uważa uruchomienie restauracji 18 maja za realne.
Zapraszamy do zapoznania się z zapisem LIVE i przypominamy, że już jutro 13 maja o 19:45 odbędzie się kolejna rozmowa. Tym razem z Pawłem Światczyńskim, CEO Restaurant Week i Maciejem Żakowskim, współwłaścicielem ORZO People Music Nature.


© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.