Karnawałowe promocje u Grycana

Udostępnij artykuł
Tradycyjnie, w tłusty czwartek do każdej zakupionej kawy, herbaty lub czekolady pączki będą dostępne w specjalnej cenie 1zł. Natomiast już od piątku, 12 lutego Grycan zaprasza do skorzystania z walentynkowej oferty – dwa rożki firmowe za jedynie 18,90 zł.

Każda okazja jest dobra by sprawić przyjemność sobie i swoim bliskim, a już za chwilę mamy dwa takie szczególne momenty. W tłusty czwartek zapraszamy na obowiązkowego puszystego pączka. A już od piątku gorąco zachęcamy do wspólnego świętowania Walentynekmówi Elżbieta Grycan, właścicielka sieci Grycan – Lody od pokoleń. Małe gesty, drobne upominki są miłym elementem codzienności budującym nasze relacje. Niech rożek firmowy z 3 kulkami lodów i bitą śmietaną będzie doskonałym uzupełnieniem wspólnych chwil z najbliższymi. Serdecznie zapraszamy!  – dodaje Elżbieta Grycan.

Rożek firmowy to wafel wypełniony trzema porcjami lodów w dowolnych smakach, udekorowany bitą śmietaną, polewą truskawkową i czekoladowo-orzechową posypką. Smaki lodów można komponować dowolnie, wybierając spośród lodów tradycyjnych, sorbetów z owoców lub lodów jogurtowych oraz wegańskich. Dostępny również w papierowym kubeczku.

Oferta z okazji tłustego czwartku obowiązuje 11 lutego 2021r. Oferta „Kocha, lubi, smakuje” obowiązuje od piątku 12 lutego 2021 r. do niedzieli 14 lutego 2021 r. Promocyjne propozycje dostępne będą wyłącznie na wynos we wszystkich lodziarnio-kawiarniach Grycan – Lody od pokoleń w całej Polsce.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE grudzień 2020
>> kliknij, aby się zapoznać
się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 11.02.2021
Aktualizacja: 11.02.2021