Kolacja w restauracji Epoka na aukcji WOŚP

Udostępnij artykuł

W tegoroczną zbiórkę prowadzoną pod hasłem „Przejrzyj na oczy” włączył się warszawski lokal premium. Restauracja Epoka, mieszcząca się w sercu Warszawy zaoferowała aukcję, której zwycięzcy przekonają się, czym jest fine food experience. Już niebawem poznamy parę, która, wspierając szczytny cel leczenia wzroku u dzieci, doświadczy niepowtarzalnej kolacji na Chef’s Table. Dodatkowo osobistego spotkania z szefem kuchni Marcinem Przybyszem.

Ogromne zainteresowanie corocznymi zbiórkami prowadzonymi przez Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy udowadnia nam, że lubimy pomagać. Od lat do tych działań chętnie włączają się także firmy, które zarówno wspierają szczytne cele, jak i zachęcają do tego swoich pracowników czy klientów. W gronie organizacji, które zaangażowały się w 30. finał WOŚP, znalazła się restauracja Epoka.

Link do aukcji z kolacją w restauracji Epoka
>>>kliknij, aby licytować<<<

Nasza tegoroczna aukcja Allegro, z której dochód zostanie przekazany na rzecz WOŚP-u, to voucher na wyjątkową kolację dla dwóch osób na Chef’s Table. Podczas niej zwycięska para osobiście pozna szefa kuchni Marcina Przybysza. Dodatkowo goście mogą spodziewać się wine pairingu przygotowanego przez naszego sommeliera. Nie zabraknie też oprowadzenia po lokalu, o co zadba Jakub Laryończuk, manager Epokiwyjaśnia Antoine Azais, dyrektor restauracji.

20 przepisów w restauracji Epoka

Podczas kolacji para szczęśliwych zwycięzców doświadczy 20 nietuzinkowych elementów. W Epoce nazywane są przepisami, które nie tylko smakują, i wyglądają ale także zaskakują, oszukując zmysły gości. Dodatkową atrakcją będzie zwiedzanie tajemniczego wnętrza Epoki. Projekt powstał we współpracy ze słowackim scenografem teatralnym i filmowym, Borisem Kudličką.

To już kolejna edycja WOŚP, którą postanowiliśmy wesprzeć, oferując najlepszą część Epoki. Mam nadzieję, że zaproponowana przez nas kolacja przypadnie do gustu zwycięzcom licytacji. Dodatkowo może stanie się również inspiracją do zainteresowania tematyką fine food experience. W Epoce wierzymy, że spotkanie przy stole może być prawdziwie wyjątkowym doświadczeniem. To właśnie stanowi przedmiot naszej aukcji dodaje Marcin Przybysz, Executive Chef.

Link do aukcji z kolacją w restauracji Epoka
>>>kliknij, aby licytować<<<

Marcin Przybysz, znany wielu m.in. z programu telewizyjnego Top Chef, przedstawia w swojej pracy własną interpretację polskich tradycji kulinarnych. Komponuje niepowtarzalne przepisy i wprowadza do kuchni nowatorskie rozwiązania. W przygotowywaniu nowych połączeń korzysta ze starych ksiąg kulinarnych. W związku z tym w jego zbiorach można znaleźć eksponaty sięgające XVII wieku.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE listopad 2021
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione