Nowa odsłona menu sezonowego w Da Grasso

Udostępnij artykuł

Już od 3 kwietnia w restauracjach Da Grasso dostępne będzie nowe menu sezonowe. Znajdą się w nim trzy propozycje: pizza, wrap i burger Caprese, których motywem przewodnim będą: świeża mozzarella, pomidory i pesto.

Pizza Caprese, podobnie jak większość propozycji Da Grasso z tej kategorii, dostępna będzie w trzech rozmiarach: 42, 32 oraz 24 cm. Zarówno pizza i jak wrapy to propozycje wegetariańskie, dlatego stanowią rozwiązanie dla osób, które chcą spróbować nowych, wiosennych smaków, a jednocześnie eliminują potrawy mięsne z codziennej diety. Z kolei burgery będą dostępne również w zestawach – z dodatkiem frytek oraz napoju Pepsi.

Nowe propozycje zastąpią jesienno-zimowe menu sezonowe, które dotychczas dostępne było
w restauracjach Da Grasso. Ponadto odświeżony zostanie m.in. pakiet deserowy (dostępny
w wybranych lokalizacjach), który będzie wzbogacony o dwa napoje: kawę mrożoną Ice Strawberry Latte oraz Tropical Ice Tea.

Pełna oferta (z opisem poszczególnych propozycji) już od 3 kwietnia będzie dostępna również na stronie internetowej: www.dagrasso.pl.

Oferta marki Da Grasso jest dostępna na rynku od 1996 r., kiedy została uruchomiona pierwsza pizzeria w Łodzi. Aktualnie sieć posiada blisko 200 lokali w całej Polsce, oferując swoim klientom bogaty wybór dań, m.in.: pizz, makaronów, sałat, burgerów czy dań mięsnych. W 2022 r. Da Grasso stało się częścią międzynarodowego koncernu Orkla.

Źródło: Da Grasso

Rynek Dostawców HoReCa – RAPORT 2023
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Horecanet

Autor: Horecanet
Opublikowano: 29.03.2023
Aktualizacja: 29.03.2023