Najbardziej praktyczne i nowoczesne czasopismo dla profesjonalistów branży. Dociera do właścicieli i osób podejmujących decyzje w zakresie inwestycji, zarządzania, a także zaopatrzenia i wyposażania restauracji niezależnych, sieciowych oraz lokali gastronomicznych. Zawsze i dla wszystkich BEZPŁATNY DOSTĘP do pełnego wydania. Nowości Gastronomiczne serdecznie zapraszają do współpracy dostawców. Firmy, którym zależy przede wszystkim na precyzyjnym dotarciu z ofertą produktów lub usług do bezpośrednich odbiorców, którymi są: właściciele niezależni, inwestorzy, prezesi i dyrektorzy sieci, kupcy a także inni, wyłącznie decyzyjni przedstawiciele branży HoReCa w NAJSZERSZYM Z MOŻLIWYCH ZASIĘGÓW w Polsce.
W najnowszym wydaniu Nowości Gastronomicznych swoją wiedzą i doświadczeniem podzielili się:
- Marcin Sasin, szef kuchni Sheraton Grand Warsaw;
- Szymon Adamczuk, CEO North Food (North Fish, Jogn Burg, Veggie Hub);
- Karol Szafraniec, współwłaściciel Zachodni Brzeg, Mango Vegan Street Food, a także Buena Vista Social Food;
- Piotr Niemiec, prezes Gastromall Group;
- Marcin Popielarz, Chef Patron restauracji Biały Królik;
- Inna Yarova, współwłaścicielka dobro & dobro cafe, a także sushi:sushi cafe.


Poza tym w wydaniu artykuły i wypowiedzi:
- MARKETING I PROMOCJA – Strategia komunikacji w trzech krokach – Magdalena Malutko, CEO Agencji Kreatywnej Od Kuchni
- SZEF KUCHNI – Nowa odsłona kuchni polskie – Tomasz Janiczek, szef kuchni Opasły Tom;
- WYPOSAŻENIE I ZAOPATRZENIE – Jak się ma street food? – Piotr Dorak, współzałożyciel Nocny Market;
- BARMAN – Łukasz Zarzecki, główny trener Ogólnopolskiej Szkoły Barmanów o wermutach.
Powstaje w firmie BROG B2B – media efektywnej komunikacji – u właściciela i wydawcy m.in. czasopism Świat Hoteli i Sweets & Coffee, portali branżowych Horecanet.pl, a także Petrolnet.pl oraz organizatora bezsprzecznie najważniejszych wydarzeń branżowych takich jak Food Business Forum, Forum Profit Hotel, Forum PetroTrend, a także Sweets & Coffee Forum.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione