Najbardziej praktyczne i nowoczesne czasopismo dla profesjonalistów branży. Dociera do właścicieli i osób podejmujących decyzje w zakresie inwestycji, zarządzania, a także zaopatrzenia i wyposażania restauracji niezależnych, sieciowych oraz lokali gastronomicznych. Zawsze i dla wszystkich BEZPŁATNY DOSTĘP do pełnego wydania. Nowości Gastronomiczne serdecznie zapraszają do współpracy dostawców. Firmy, którym zależy przede wszystkim na precyzyjnym dotarciu z ofertą produktów lub usług do bezpośrednich odbiorców, którymi są: właściciele niezależni, inwestorzy, prezesi i dyrektorzy sieci, kupcy a także inni, wyłącznie decyzyjni przedstawiciele branży HoReCa w NAJSZERSZYM Z MOŻLIWYCH ZASIĘGÓW w Polsce.
W najnowszym wydaniu Nowości Gastronomiczne maj 2021 swoją wiedzą i doświadczeniem podzielili się:
- Marek Rogala, Jan Rogala, Pascal Brodnicki, założyciele Pascal Franchise;
- Marcin Szworak, współwłaściciel Makarun Spaghetti & Salad;
- Katarzyna Janaszczyk, dyrektor zarządzająca Weranda Family;
- Katarzyna Masłowska, dyrektor operacyjna Burger King;
- Piotr Śliwa, współwłaściciel PIZZA BOYZ, także Mr.Pancake;
- Aleksandra Mucha, dyrektor restauracji Śląska Prohibicja;
- Lukas Pollier, właściciel Smashny.
Poza tym w wydaniu artykuły i wypowiedzi:
- MARKETING I PROMOCJA – Prognozy dla gastronomii po odwilży – Adrianna Ryszawy, Account Executive w Garden of Words Group;
- SZEF KUCHNI – Pizzeria a pandemia – Papa John’s, Pizzeria Stopiątka, a także Bonduelle Food Service;
- SZEF KUCHNI – Co na talerzach? – Paweł Suchenek, szef kuchni Crowne Plaza, także Jolanta Piotrowska, szefowa kuchni NYX Hotel Warsaw. Kacper Waliczek, szef kuchni Hotel MIkołajki Leisure & SPA;
- WYPOSAŻENIE I ZAOPATRZENIE – Firma bez plastiku – Sodexo;
- BARMAN – Łukasz Zarzecki, główny trener Ogólnopolskiej Szkoły Barmanów.
Powstaje w firmie BROG B2B – media efektywnej komunikacji – u właściciela i wydawcy m.in. czasopism Świat Hoteli i Sweets & Coffee, portali branżowych Horecanet.pl, a także Petrolnet.pl oraz organizatora bezsprzecznie najważniejszych wydarzeń branżowych takich jak Food Business Forum, Forum Profit Hotel, Forum PetroTrend, a także Sweets & Coffee Forum.
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione