Ostatnia szansa na potwierdzenie udziału w XIX Food Business Forum 2021!

Udostępnij artykuł
Już w poniedziałek 29 listopada w Sheraton Grand Warsaw odbędzie się najważniejsze spotkanie profesjonalistów branży gastronomicznej. Dla wszystkich, którzy nie zdążyli zgłosić obiektu do naszego konkursu Food Business Awards 2021 i tym samym zagwarantować sobie bezpłatnego udziału w całodziennym wydarzeniu, przygotowaliśmy specjalne Karty Wstępu – Restauratora, w uprzywilejowanej cenie.

W ramach oferty przysługuje atrakcyjny pakiet gwarantujący udział w najważniejszym, w roku spotkaniu restauratorów, właścicieli lokali, kupców oraz dostawców HoReCa, a także obecność na uroczystej kolacji z Galą konkursową. Zapraszamy!

Wszystkich właścicieli / menadżerów restauracji i lokali gastronomicznych, którzy jeszcze chcieliby dołączyć do naszego wydarzenia, informujemy, że aktualnie mogą skorzystać ze specjalnej oferty KARTA WSTĘPU RESTAURATORA – w cenie 790 PLN + VAT!

W RAMACH KARTY WSTĘPU RESTAURATORA / HOTELARZA GWARANTUJEMY:

> obecność na najważniejszym w roku spotkaniu przedstawicieli branży
> całodzienny udział w Forum i dyskusjach panelowych
> kuluarowe spotkania w gronie przyjaciół i partnerów oraz dyskusje z najwybitniejszymi praktykami i ekspertami
> indywidualne spotkania z dostawcami oraz zapoznanie się z ich najbardziej aktualną ofertą w sekcji wystawienniczej
> lunch w hotelowej restauracji oraz bufety
> udział w uroczystej kolacji z galą konkursową FOOD BUSINESS AWARDS 2021
oraz SUPPLIER OF THE YEAR 2021
> zimne i ciepłe napoje oraz przekąski przez cały dzień
> specjalną cenę na nocleg w Sheraton Grand Warsaw

XIX Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2021 to prestiżowe i najważniejsze w Polsce spotkanie profesjonalistów branży gastronomicznej. Uczestnikami wydarzenia są przedstawiciele reprezentujący restauracje, sieci i lokale gastronomiczne w osobach: właścicieli, prezesów, członków zarządów, menadżerów, kupców z sieci gastronomicznych, a także dostawcy nowoczesnych technologii, produktów, usług i zaopatrzenia dla gastronomii.

Organizatorem jest BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt z Organizatorem
BROG B2B MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI
Karolina Stępniak
redaktor naczelna ŚWIAT HOTELI
dyrektor wydawnicza BROG B2B
664 463 096, 22 290 66 11
k.stepniak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 25.11.2021
Aktualizacja: 25.11.2021