Pavilion – nowy koktajlbar w ogrodzie Raffles Europejski Warsaw

Udostępnij artykuł
Zlokalizowany na dziedzińcu hotelu letni pop-up bar jest oddzielony od zgiełku miasta historyczną fasadą budynku. Wszechobecna roślinność Pavilionu ma swoje przełożenie również w karcie. Królują tu autorskie koktajle inspirowane letnim ogrodem z dodatkiem ziół oraz kwiatów.
OŚWIADCZENIE ZARZĄDU BROG B2B WOBEC PRZEJAWÓW KSENOFOBII I NARUSZEŃ ZASAD ETYKI W PRZESTRZENI MEDIALNEJ
>> kliknij aby się zapoznać <<

Goście będą mogli skosztować również wyselekcjonowanych win, szampana oraz lekkich przekąsek. W każdą niedzielę ogród będzie miejscem na podwieczorek. Afternoon Tea w Pavilionie to bogactwo kolorów, zastawionego bufetu deserowego z ciastkami, tortami, puddingami oraz makaronikami. Wszystko do skosztowania w towarzystwie dobrze schłodzonego szampana oraz przy akompaniamencie dyskretnej muzyki.

Pavilion jest kolejnym konceptem kulinarnym na terenie Raffles Europejski Warsaw. Obok Long Baru, restauracji Europejski Grill, salonu cygar Humidor oraz cukierni Lourse Warszawa stanowi nowe miejsce na weekendowe wyjścia.

Bar w Pavilionie będzie dostępny dla wszystkich gości od 2 lipca. W sezonie letnim, w każdy piątek i sobotę w godzinach od 18:00 do 22:00. Natomiast w każdą niedzielę, poczynając od 4 lipca miejsce przemieni się w Afternoon Tea z bufetem deserowym serwowanym od 15:00 do 18:00 po uprzedniej rezerwacji miejsc.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 30.06.2021
Aktualizacja: 30.06.2021