– Kto nie miałby ochoty na chrupiącą kajzerkę o poranku czy chleb razowy z mąki pełnoziarnistej podawany do pikantnego gulaszu, serwowanego na obiad. Trzeba przyznać, że nic tak jak pieczywo, nie dopełnia smaku polskich dań. Dlatego tak niezwykle ważna jest jakość produktów oferowanych klientom – mówi Grażyna Zielińska z Piekarni Cukierni Otrębusy. – Do naszych wypieków wykorzystujemy jedynie składniki pochodzenia naturalnego od sprawdzonych, lokalnych dostawców. Co więcej, posiadamy własne oraz unikalne receptury, z których korzystamy od początku powstania piekarni, czyli od ponad 25 lat. Dzięki temu zyskaliśmy grono stałych i naprawdę zadowolonych konsumentów – dodaje.
Podwarszawska piekarnia wciąż się rozwija. Obecnie firma posiada 29 sklepów firmowych w całym województwie mazowieckim. Placówki kilka razy dziennie zaopatrywane są w świeże pieczywo oraz wyroby cukiernicze. W portfolio produktów znajdują się wszystkie popularne odmiany chlebów oraz bułek, a także wysokiej jakości ciasta. W związku z tym, każdy konsument znajdzie wśród nich coś dla siebie.
Jak się okazuje, w branży piekarniczej niezwykle ważne jest zaufanie, pasja oraz zrozumienie potrzeb klientów. Natomiast idealne pieczywo to takie, które powstaje z naturalnych składników i zachęca do skosztowania swoim prawdziwym smakiem, aromatem oraz wyglądem.