Putka wprowadza bułki w wersji Wypiecz Mnie

Udostępnij artykuł
Jest to nowość w sieci. Czas wypieku trzech najpopularniejszych bułek został skrócony, aby klienci sami mogli go dokończyć w domowym zaciszu.

“Wypiecz mnie” dotyczy sznytki, ciabaty i grahamki słonecznikowej. Wystarczy włożyć pieczywo do piekarnika ustawionego na 250 stopni, na czas od trzech do pięciu minut. Produkt powstał z myślą o osobach, które nie chcą lub nie mogą pozwolić sobie na codzienne wyjście z domu.

Piekarnie Cukiernie Putka to firma rodzinna o korzeniach rzemieślniczych i 100-letniej historii. W swojej działalności łączy tradycję z nowoczesnością, aby codziennie dostarczać klientom produkty najwyższej jakości.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – MARZEC 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 21.04.2020
Aktualizacja: 21.04.2020